NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Scegli testata preferita
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Utenti

 

- Crea il tuo account
- Scordato la tua password?
Username:

Password:

Registra

 
 

  Sito

 

- Pagina principale
- Chi siamo

 
 

  Notizie

 

- Rassegna articoli
- Ultimi 15 articoli
- Archivio notizie

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Galleria immagini

 

- Cerca
- Top 100
- Ultime 100 Italia (0)
- Ultime 100 dal mondo (0)
- Selezione sfondo per pc
- Commenti (0)

 
 

  Discussioni (0)

 
 

  Mercato dell`usato

Ny skiregion etableres i nordvest

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 16.10.2008

Det ble i dag besluttet at kommende vinter vil fem skianlegg i Nordfjord og på Sunnmøre lansere ”Alpepasset”og etablere Vestlandets første skiregion.

Trykk for større bilde
© Vegard Breie
Dette er et unikt samarbeidsprosjekt som for alvor setter nordvestlandet på skikartet, sier Hans Anders Rindhølen, driftssjef i Strandafjellet Skisenter. Sammen med sunnmørsanleggene Fjellsetra og Stordalen, samt Stryn skisenter og Harpefossen skisenter i Nordfjord vil han fra neste sesong kunne tilby et regionpass som gir adgang til samtlige skisentre.

Tar opp kampen om de store
Det betyr at skiturister heretter får adgang til 25 heiser og 53 nedfarter, i tillegg til flere terrengparker og eventyrlig frikjøringsterreng.
Skianleggene er relativt små, men sammen tar vi nå for alvor opp kampen mot de store. Vi tilbyr autentiske skiopplevelser i et unikt landskap. Og vi har overflod av den aller viktigste råvaren, nemlig snø, sier Rindhølen.
I 2007-sesongen lå flere av skianleggene i Alpepass-regionen helt i toppen på den europeiske snøstatistikken. Med nærheten til Ålesund Lufthavn Vigra,og deres gode flyforbindelser, blir reisetiden kort for snøentusiaster fra hele landet. Skianleggene befinner seg dessuten midt i fjordregionen, i et kystalpint fjellandskap som de siste årene har fungert som magnet på internasjonale pressefolk og filmskapere. Gjennom det nye heiskortet ønsker skianleggene å gi kundene mulighetene for å utforske hele regionen. Samtidig vil de samarbeide tettere, blant annet om markedsføring.

Skoleeksempel på samarbeid
Dette er et skoleeksempel på et svært positivt samarbeidsprosjekt i reiselivsbransjen. De involverte skianleggene har forstått at det er bedre å løfte i fellesskap enn å skule på naboen. Dette rett og slett en julegave på forskudd, både for næringslivet i regionen og skientusiaster, sier Anders Waage Nilsen i ARENA-prosjektet Innovativ Fjordturisme. Han jobber på tvers av fire fylkeskommuner for å få satt Vestlandet på kartet som internasjonalt reisemål for skiturister.

Om resten av reiselivsnæringen nå støtter opp om prosjektet kan dette skape ny vekst i vintermånedene. Det finnes internasjonalt en rekke eksempler på at skiregioner og felles heiskort basert på denne modellen blir godt mottatt i markedet, sier Waage Nilsen.

Kilde: helenorge.no

La galleria ha 23084 immagini!
0 aggiunte oggi - 1 aggiunte l`ultima settimana

Benvenuto su snow-groomer.net! In questo sito puoi trovare la più grande galleria di immagini, le discussioni più attuali e molte altre informazioni aggiornate. La versione in Italiano è nuova, e si espanderà presto!

 

Ultime 5 discussioni

Opplæringsdokument (2 Risposte)

Opplæringsdokument (0 Risposte)

Type Hydraulik olje (2 Risposte)

deler til kassbohrer (1 Risposte)

Sikksakk kjøring (19 Risposte)

Tutte le discussioni

 

Ultimi 20 screen-savers

 

Ultima immagine pubblicata

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag