NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Choisis ta religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Membres

 

- Devenir membre
- Oubli de votre mot de passe
Identifiant:

Mot de passe:

Se souvenir de moi

 
 

  Site

 

- Accueil
- A propos

 
 

  News

 

- Compte rendu
- Les 15 derniers articles
- Nouvelles archives

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Galerie photo

 

- Rechercher
- Top 100
- Les 100 dernières photos de la France (0)
- Les 100 dernières mondiales (0)
- Fonds d`écran
- Commentaires (0)

 
 

  Discussion (0)

 
 

  Marché de l`occasion

Ny skiregion etableres i nordvest

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 16.10.2008

Det ble i dag besluttet at kommende vinter vil fem skianlegg i Nordfjord og på Sunnmøre lansere ”Alpepasset”og etablere Vestlandets første skiregion.

Trykk for større bilde
© Vegard Breie
Dette er et unikt samarbeidsprosjekt som for alvor setter nordvestlandet på skikartet, sier Hans Anders Rindhølen, driftssjef i Strandafjellet Skisenter. Sammen med sunnmørsanleggene Fjellsetra og Stordalen, samt Stryn skisenter og Harpefossen skisenter i Nordfjord vil han fra neste sesong kunne tilby et regionpass som gir adgang til samtlige skisentre.

Tar opp kampen om de store
Det betyr at skiturister heretter får adgang til 25 heiser og 53 nedfarter, i tillegg til flere terrengparker og eventyrlig frikjøringsterreng.
Skianleggene er relativt små, men sammen tar vi nå for alvor opp kampen mot de store. Vi tilbyr autentiske skiopplevelser i et unikt landskap. Og vi har overflod av den aller viktigste råvaren, nemlig snø, sier Rindhølen.
I 2007-sesongen lå flere av skianleggene i Alpepass-regionen helt i toppen på den europeiske snøstatistikken. Med nærheten til Ålesund Lufthavn Vigra,og deres gode flyforbindelser, blir reisetiden kort for snøentusiaster fra hele landet. Skianleggene befinner seg dessuten midt i fjordregionen, i et kystalpint fjellandskap som de siste årene har fungert som magnet på internasjonale pressefolk og filmskapere. Gjennom det nye heiskortet ønsker skianleggene å gi kundene mulighetene for å utforske hele regionen. Samtidig vil de samarbeide tettere, blant annet om markedsføring.

Skoleeksempel på samarbeid
Dette er et skoleeksempel på et svært positivt samarbeidsprosjekt i reiselivsbransjen. De involverte skianleggene har forstått at det er bedre å løfte i fellesskap enn å skule på naboen. Dette rett og slett en julegave på forskudd, både for næringslivet i regionen og skientusiaster, sier Anders Waage Nilsen i ARENA-prosjektet Innovativ Fjordturisme. Han jobber på tvers av fire fylkeskommuner for å få satt Vestlandet på kartet som internasjonalt reisemål for skiturister.

Om resten av reiselivsnæringen nå støtter opp om prosjektet kan dette skape ny vekst i vintermånedene. Det finnes internasjonalt en rekke eksempler på at skiregioner og felles heiskort basert på denne modellen blir godt mottatt i markedet, sier Waage Nilsen.

Kilde: helenorge.no

La galerie a 23084 photos !
0 ajoutées aujourd`hui - 1 ajoutées la semaine dernière

Bienvenue sur snow-groomer.net ! Sur ce site vous trouverez la plus grande galerie photo de dameuses, de nouvelles discussions et plein de faits nouveaux ! La toute nouvelle version française !

 

Les 5 dernières discussions

Opplæringsdokument (2 Réponses)

Opplæringsdokument (0 Réponses)

Type Hydraulik olje (2 Réponses)

deler til kassbohrer (1 Réponses)

Sikksakk kjøring (19 Réponses)

Toutes les discussions

 

Les 20 derniers fonds d`écran

 

Les dernières photos validées

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag