NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Pick religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Members

 

- Become a member
- Forgotten your passord?
Username:

Password:

Memorize

 
 

  Site

 

- Startpage
- About

 
 

  News

 

- Reviews
- Last 15 articles
- News archive

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Photo gallery

 

- Search
- Top 100
- Last 100 World (0)
- Screeners Choice
- Comments (0)

 
 

  Forum (0)

 
 

  Used-market

Masse snø og alpint, Nesbyen

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 24.12.2006

Endelig åpner Nesbyen Alpinsenter. Etter mye mildvær i desember har det nå vært en uke med kuldegrader, og nå er bakken klar.

Trykk for større bilde
©
Hytteeiere, turister og skiglade hallinger kan endelig ta fram skiene. I løpet av et par dager ble bakken fylt av hvitt gull som nå er dosert og preppet og klart til bruk. Åpningen er på selveste lille julaften, og er et godt alternativ for de som vil ha litt avkobling og frisk fjelluft istedenfor juleforberedelser.


Skisenteret har investert i nytt snøkanonanlegg, men på grunn av forsinket leveranse fikk ikke Nesbyen Alpinsenter glede av kuldegradene i november. Neste år vil mulighetene for snølegging være totalt forandret med et kanonbra anlegg kan nå Nesbyen konkurrere med andre destinasjoner om sesongstarten.
Daglig leder Ivar Hallsteinsson sier at forholdene i Tverrløypa er tilfredsstillende, og de har nå klar en bakkelengde på 1300 m av maksiumslengde 2100 m. - Vi vil ha full fokus på videre utblåsing og preparering av nye traseer, så snart kuldegradene setter inn.

Kapasiteten i snøkanonanlegget har vist seg bra, da skisenteret klarte å legge en trasse i løpet av et par dager.
Nesbyen Alpinsenter har til sammen 11 nedfarter og 5 skitrekk. Toppstasjonen ligger på 1115 m.o.h. Her er tilrettelagt for både alpint, telemark, langrenn og snowboard samt stort barneområde med to bakker og to heiser.

Julestemning
Juleglede for store og små i Skistua hele julen, romjulen og nyttårshelgen. Koselig ettermiddags- og kveldsaktiviteter hver dag med afterski, akekonkurranse for de mest lekne, fakkelkjøring i mørket for de modige, showboardshow, kanefart og trubadurer. Her kan dere også få med de viktigste fotballkampene på storskjerm.
Les mer om juleprogrammet på nesbyenalpinsenter.no.

God mat
Et av varemerkene i Skistua er kokken Knut. Mat er livsstil for Knut. Han disker opp med hjemmelaget mat som du vil minnes, og ønske deg tilbake til. I tillegg til de ordinære skistuerettene, altså fastfood, har Knut sin egen restaurantmeny. Gled dere til en riktig god middagsrett eller en hjemmelaget kake!

Ledig
Ved alpinsenteret er det fortsatt ledig noen 6-8 sengs leiligheter. Ta kontakt med turistkontoret for bestilling eller se www.nesbyen.no Natten Fjellhytter. Spesialtilbud kr 3.500,- for leilighet i 2-3 døgn. Hvit jul bare 168 kilometer unna det sentrale østlandet. Turistsjef Birgit Rustberggard oppfordrer: - Grip sjansen, grip dagen!

Kilde: www.skiinfo.no

Gallery has 23084 photos!
0 added today - 0 added last week

Welcome to snow-groomer.net! On this webpage you will find the biggest picturegallery, the newest discussions and a lot of serious facts! The english version is brand new, and expected to grow quickly!

 

Last 5 discussions

Opplæringsdokument (2 answers)

Opplæringsdokument (0 answers)

Type Hydraulik olje (2 answers)

deler til kassbohrer (1 answers)

Sikksakk kjøring (19 answers)

All discussions

 

Last 20 Screeners Choice

 

Last screened photo

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag