NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Skidata - Fransk kjempekontrakt

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 22.10.2006

Skidata styrker sin posisjon som referansetilbyderen av billett løsninger gjennom kontrakten med Frankerikes fremste alpine områder

Trykk for større bilde
Storkontrakt til Skidata i de Franske alpene © skidata.com
Frankerike er landet som huser noen av Europas største og mest annerkjente alpine områder. For å gi en økt kundeservice, har alpinanleggene Les Trois Vallèes, Les Sybelles og L'Espace Killy valgt Skidata til levering av billettkontroll og billettløsninger.

Først og fremst ville operatørene forbedre kundenes bekvemmelighet ved å gi skientusiastene et heispass og tilgang til skiområdene enklere enn noen gang tidligere.

Skidatas internett booking mulighet såvel som en revolusjonerende FreeMotion passeringsport var det perfekte alternativet. I tillegg ønsket operatørene skipass i form av "enkle-å-bruke, kontaktløse" KeyCard - en Skidata oppfinnelse som i dag har blitt standarden i alpinanlegg verden rundt.

Enda et aspekt som imponerte operatørene var systemets omfattende intelligente muligheter, inkludert besøks-flyt analyser og salgs statistikker, som effektivt deltar i å optimalisere operasjonene.

Les Trois Vallèes - Ultimat bekvemmelighet for skiløpere ved de franske top tre
Lokalisert i Tarantais området av de franske alpene og åsted for 1992 vinter OL, er Les Trois Vallèes ett av verdens største skikjøringsområder, utstrekt over tre daler med seks hovedanlegg; Courchevel, Mottaret, Mèribel, Les Mènuires, Val Thorens og Orelle.

200 heiser server over 600 km med løyper, og transporterer omkring 260,000 skiløpere hver time. For å håndtere disse volumene, ville operatøren bruke det beste utstyret som er tilgjengelig. Etter en omfattende evaluering, ble det Skidata løsningen som stod frem som det alternativet som tilfredsstilte alle de strenge forutsetningene.

Ved Les Trois Vallèes ble det nye anlegget installert og satt i drift fra november 2005, hvor majoriteten av heisene ble utstyrt med kontaktløse nettverks lesere. Tidligere kjørte operatørene forskjellige system, men fra sommeren 2006 ble utstyret i Les Trois Vallèes suksessivt oppgradert til et felles og sentralisert billettsystem.

Les Sybelles
Les Sybelles er lokalisert i Arvan-Villards massivene og inneholder seks anlegg og landsbyer; Le Corbier, La Toussuire, Saint Sorlin, Saint Jean d´Arves, Saint Colomban des Villards og Les Bottières. I september 06 blir totalt 110 Skidata lesere installert.

L`Espace Killy
En Skidata løsning vil bli tatt i bruk i Val d`Isère og Tignes i L`Espace Killy regionen, åsted for 1992 vinter OL og for det fremtidige ski VM i 2009. Gjennom sommeren 2006, blir 100 nye Skidata lesere installert og integrert med det eksisterende datanettverket.

Kilde: ropeways.net

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag