NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Ny sjef i Trysilfjellet

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 31.03.2008

Helge Bonden oppnår en drøm når han blir ny administrerende direktør i Trysilfjellet Alpin AS fra 1. april. Bo Halvardsson (til høyre) forlater Trysilfjellet Alpin AS for å jobbe i morselskapet SkiStar AB. Helge Bonden tar over som administrerende direktør.

41-åringen er i dag økonomi- og administrasjonssjef i Trysilfjellet Alpin AS. Han har hatt jobben siden oktober 2005. Førstkommende tirsdag stiger han i gradene og blir administrerende direktør i selskapet.
Dagens toppsjef, Bo Halvardsson, går over i ny stilling som teknisk direktør i morselskapet SkiStar AB.
– Jeg ser jo på det å lede Trysilfjellet som en utrolig spennende utfordring. Jeg har hatt et mål om å komme dit. Etter at jeg flyttet til Trysil og begynte i Trysilfjellet har det vært en ambisjon, sier Helge Bonden.

Spent, men ydmyk
Brumunddølen er utdannet siviløkonom, og har hatt flere lederstillinger før han kom til Trysil. Blant annet har han ledet Løvenskiold Handel AS, selskapet bak Maxbo.
Avgjørelsen om å bli toppsjef i Trysilfjellet Alpin AS tok han like før påske, etter flere måneder i tenkeboksen.
– Jeg ser på jobben som en av de absolutt mest spennende i regionen. Mye skjer i Trysil, og har skjedd – det har vært en fantastisk utvikling som ser ut til fortsette. Så jeg gleder meg, men er litt ydmyk, kan man si. Samtidig som det er en fantastisk spennende jobb, er det utfordrende i forhold til at det er et stort forventningspress. Vi har gjort det veldig bra over lang tid, sier Bonden.

Fokus på drifting
Trysilfjellet Alpin AS er eid 100 prosent av det svenske konsernet SkiStar AB. Selskapet har 60 fast ansatte, og en betydelig mengde sesongarbeidere. I høysesongen er antallet ansatte rundt 350.
Den påtroppende direktøren er forsiktig med noen programerklæring før han tiltrer, men sier han vil være mer opptatt av drifting enn nye investeringer.
– Det har vært investert kraftig i Trysil, både av andre og oss, de siste to-tre årene. Fokuset min blir nok drifting av det vi har investert i for å få mest mulig igjen for det. Mye av infrastrukturen er på plass, nå er det om å gjøre å drifte det best mulig, sier Bonden.

– Står for det samme
De ansatte i selskapet ble informert om lederskiftet på et allmøte klokken 17.30 i går.
– Responsen var bra. Det var ingen som kastet stein og tomater, ler Bonden, som ikke synes det ligger noen stor dramatikk i endringene.
– Bosse skal over i ny jobb i SkiStar, med ansvar for alle destinasjonene på utviklingssiden. Jeg tror vi står for veldig mye av det samme når det gjelder visjon og mål, men vi har litt ulike personligheter og lederstil, tror jeg.
– Hvordan da?
– Han er svensk og jeg er norsk! Nei, jeg vet ikke, sier en påtroppende direktør i meget godt humør – som ikke tror verken de ansatte eller gjestene vil merke så veldig mye av at sjefen er skiftet ut.

kilde: ostlendingen.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag