NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

SkiSporet – LIVE presentasjon av skiløypene!

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 19.10.2006

Jacilla skal vise verden skiløypene! Det er et av målene til Jacilla. Et selskap som har bygd opp et system med GPS/GPRS-basert teknologi som gjør det fullt mulig å vise når og hvor skiløypene blir preparert. Konseptet heter SkiSporet

Trykk for større bilde
Jacilla tilbyr GPS tracking, løypeprofiler, lengder og løypestatus. Utfyllende test vil gjøres av tråkkemaskin.no den kommende vinteren! © Jacilla
Skiløypene og informasjon relatert til dette vises i et interaktivt og brukervennlig kart på internett, slik at den lokale skiløperen, turistene og den hardtrenede birkebeineren med letthet kan sjekke løypestatus i nærområdet. Informasjonen blir lagt til kundens nettsider samt en nasjonal portal bygd opp av Jacilla. Dette skal bidra til økt informasjon til alle ski- entusiaster, økt interesse for destinasjonene og ikke minst økt markedsføring av skiperlene i Norge.

- Forhåpentligvis betyr dette ytterligere fokus og verdiskapning på skiløyper og turinformasjon og flere gjester til destinasjonene, sier Jacilla og markedsansvarlig Bernt Bjørnsgaard.

Systemet består av en GPS-enhet som monteres i prepareringsmaskinene. Denne sender posisjon og data tilbake til en server som Jacilla drifter, og presenterer posisjonene til løypemaskinen i et brukervennlig og interaktivt kartgrensesnitt. Systemet kan også brukes der det er minimalt med GSM-dekning. Med kartene kan publikum blant annet få opp løypeprofiler og lengde av skiløypene.

Jacilla er lokalt forankret på Lillehammer, midt i smørøyet av hundrevis av kilometer med skiløyper. Både Hafjell / Øyerfjellet, Sjusjøen og Skeikampen skal ha systemet oppe og gå til snøen faller. Flere andre destinasjoner har meldt sin interesse. Trygve Owren AS har inngått et samarbeid for montering og levering av systemet på nye maskiner.

- En ny form for skiløypeinformasjon og markedsføring av destinasjonene og den enorme og verdifulle innsatsen som legges ned av preparering av skiløypene, tilføyer Bernt Bjørnsgaard.

Kilde: pressemelding

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag