NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Hafjell - Hvit og snørik jul i Hafjell

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 23.12.2007

Hafjell ønsker gamle og nye gjester velkommen til et hyggelig ferieopphold til fjells. Vi kan glede alle med en hvit jul og med ypperlige føreforhold uansett hvilke ski du velger å ha på beina.

Trykk for større bilde
BigAirBag'n settes på plass og gjøres klar for zebra camp fredag 21 des. Magne strømsnes overvåker det hele fra sidelinjen og passer på at alt blir som det skal. © www.hafjell.no
Vi går inn i en høytid hvor familie og venner ønsker å tilbringe tiden sammen. Enten du er eier eller leier av hytte i Hafjell, vil utsikten, stemningen, naturen, peiskosen og de snødekte grantrærne sette flotte rammer rundt julefeiringen.

I Hafjell tennes julelysene i flere tusen ”hjem”, og med vinteren kommer alle våre utenlandske gjester og gjør Hafjell til en internasjonal arena slik den var under OL i 1994. Det å feire jul i Norge er eksotisk for de som ikke kan regne hvit jul som en selvfølge i deres hjemland.

Langrennsløypene og alpinbakkene er klare for det som for mange kanskje blir årets første dag i bakken eller sesongpremiere på langrennsski. I år er det ekstra mye som tilbys våre julegjester; Vinterparken åpner med nytt ishotell og Lilleputthammer vil også by på et godt juleprogram. Med så mange tilreisende er kirkene ekstra godt besøkt, og de lokale kulturelle krefter sørger for at gode tradisjoner videreføres. (les mer om aktiviteter og underholdning i vår kalender).

Noen har kanskje lagt merke til alle de russiske gjestene som besøker Hafjell i julen. Lillehammer og Hafjell er en av de mest populære vinterdestinasjoner de kan besøke i Norge. De kommer i romjulen og blir som oftest til de har feiret den russiske julefeiringen 7. januar med gaver og god mat. Våre gjester setter pris på kombinasjonen fjell, ski og ”skomakergate-idyll” i sentrum av Lillehammer

Test av nytt Barneland
I forbindelse med Ana sin hyggelige barnepass er det tilrettelagt et uteområde med båndheis, klatrestativ, lekefigurer og morsomme figurer og markører å svinge rundt.

Skileikområdet vil bli inngjerdet og bemannet med ski-tanter/onkler som tar vare på og veileder de minste i kamp med glatte ski og svingteknikk.

Torsdag var det prøvedag i Barneland og testkaniner var 8 spreke barn fra Granrudmoen barnehage. De storkoste seg i sola på nypreppet drømmeføre og var akkurat så rødkinnede og ivrige som vinterbarn skal være på denne tid! Baklengs og forlengs på båndheisen og nedoverbakke med bøyde knær og smil om munnen! Langrennsski fungerer like bra som slalåmski i denne ”skileikekgrinda”. Joda – Barneland kommer nok til å bli en slager blant de minste.

De tre maskotene i Barneland, Haren, Reven og Bjørnen, symboliserer også nivåer innen området. De har dessuten fått navn og heter Nora, Gaia og Pelle. Disse gjenspeiles i ulike linjer eller løyper og når man er fullt utdannet innenfor løypesystemet har man altså tatt steget fra hare via rev til bjørn. Da skal man ikke gå i hi, men bevege seg utenfor området til de litt større barna som leker seg i brattere terreng.

Lørdag 22. desember er det offisiell åpning av Barneland – og vi ønsker våre minste gjester velkommen innom!

Årets første Zebra camp
Hafjell er nå i gang med sitt store ungdomsløft for vinteren. Første dag med Zebra camp ble gjennomført med stil og deltagerne koste seg i parken.

Magne tok med lovende jibbere i parken på Zebra camp. Her kan man lære 360 og railing. En tok sin først backflip, på Big airbag. Etter å ha hørt med de unge jibberne hva som var moro kom det fra alle i kor at det var Big airbag som var det kuleste. Et eget telt var slått opp, og i pausene lå de strødd på store rosa sacosekker. Det vanket Pepsi og t-shirt på deltakerne.
Det er ingen tvil om hvor de er å treffe i vinter, i Hafjell parken.

Kilde: www.hafjell.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag