NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

8 åpne alpinanlegg, og flere vil åpne til helgen

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 15.11.2007

Trykk for større bilde
© skiinfo.no
Trysilfjellet åpnet onsdag, og har 4 snøbelagte nedfarter. "Trysil starter med fire bakker, og det ser ut til at vi kommer til å holde oss innenfor snøgarantien", sier driftssjef Jan Linstad i Trysilfjellet Alpin AS. Trysils offisielle åpningsarrangement, Ski In, går av stabelen neste helg, med live musikk, testing av sesongens siste utstyr og konkurranser i fjellet. Det ventes over 1.000 personer til arrangementet.
Hemsedal åpner fredag 16. november, og gjestene har da 2 km med løyper å boltre seg i. Fra dag én har man hele 500 fallhøydemeter, og det er ikke lenge til det kommer totalt 710 høydemeter. "Kulda den siste tida har gjort det mulig å produsere rikelig med snø, slik at forholdene er meget gode", sier Simen Berg som er kommunikasjonsansvarlig i Hemsedal Skisenter. "Investeringer i snøproduksjonsutstyr før denne sesongen har gjort det mulig å lage kanonsnø av fineste kvalitet på bare noen få minusgrader, legger Berg til.

Oppdal hadde åpent forrige helg også, men vil i helgen holde enda flere nedfarter åpne. Værmeldingen viser nedbør i form av snø, og med nok kuldegrader vil de i tillegg få lagt kunstnø.

På Skeikampen er også alpinsesongen igang fra lørdag, med 2 heiser og 600 meter med nedfarter. Skeikampen Alpinsenter produserer kunstnø i tillegg til den naturlige snøen som har kommet og åpner Aidonheisen og Klessnora med tilhørende nedfarter.

På Geilo kan man ta heisen fra lørdag av, som et resultat av flere dager med snøproduksjon. For de som er lokalkjente kan vi melde om at følgende løyper/heiser åpner: Løyper: Geiloløypa, Sonjaløypa, Arnetrekket og Taustumpen Heiser: Arnetrekket, Geiloheisen og Taustumpen. Geilo ønsker også velkommen til åpning av langrennsløypene ved Geilohallen, hvor 2 km nyprepparerte løyper venter.

Narvikfjellet har planlagt åpning til lørdag og håper å klare det. "Hvis temperaturen holder så kan det bli meget bra, da vi nå har fått 20 cm med snø idag, og det fortsatt snør", sier Ronny Kjelland i Narvikfjellet Alpinanlegg. Blir det derimot varmere kan det bli problematisk å få åpnet til helgen.

Kilde: www.skiinfo.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag