NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Trysil - Status for årets nyheter

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 11.10.2006

Lørdag 28. oktober er det planlagt start på Trysil Turistsenter. Det jobbes på spreng i fjellet. Her følger en kort status over årets investeringer.

Trykk for større bilde
Årets nyheter © trysil.com
Stolheisen snart startklar
Den nye stolheisen på Trysil Høyfjellssenter formes for hver dag som går. Alle master er oppe, wire og stoler er på plass, og strømmen påsatt. Heisen er klar til testkjøring.

Snøanlegget i den nye nedfarten
I den 2 km lange nedfarten som hører til heisen blir det snøproduksjon. Anlegget er trimmet inn. Åpning på Trysil Høyfjellssenter er satt til lørdag 9. desember. Trysilfjellet er klare denne datoen. Nå venter vi bare på kulda!

Bistro Fjellroa
Dette er den alpe-inspirerte paviljongen som bygges i Fjellroa. Det vil si, den er på plass! Og noe liknende byggverk finnes ikke i mils omkrets. Et godt kjøkken skal sørge for de lekreste lunsjretter. Meget barnevennlige toaletter skal sørge for gode forhold for Trysils barnegjester. Bistro Fjellroa åpner også lørdag 9. desember.

Barneområdene
Barneområdet på Trysil Høyfjellssenter får noen gode nyheter i år. Heisen Tom er revet, og i disse dager kommer en ny barneheis på plass. Og innen sesongen starter skal Jerry flyttes. Barneområdet strekker seg mot dalstasjonen på den nye stolheisen, og blir et bedre område for fjellets yngste gjester. Trysil Høyfjellssenter er det perfekte sted for barnefamilier, og derfor flyttes Lego-tilbudet dit i år.

På Trysil Turistsenter skjer det også noen små endringer for barna. Nedenfor skiskolebygget kommer skiskolens begynnerheis Tussi, samt et rullebånd. Dette gjøres som følge av at skiskolens barnepasstilbud flyttes ned til skiskolens hovedbygning.

Transportheiser i hytteområdene
I Håvi hytteområde skal det bygges transportheiser som tar områdets gjester opp til Skihytta. For at ski inn-tilbudet skal bli optimalt og for at naturen skal få så skånsom håndtering som mulig, må det bygges 2 heiser. I år bygges kun den ene, heis 2. Dermed blir det ikke et fullverdig transporttilbud med heis i år, men til neste år igjen.

I Fageråsen hytteområde stod den første transportheisen ferdigstilt på slutten av sesongen 2006. Denne går over Fageråsveien, og ved heisens avstigning kommer etappe 2. Når denne er på plass er i skrivende stund uklart. Heisen kommer, og Trysilfjellet jobber iherdig for at den skal bygges så snart som mulig.

Andre spisetilbud
Peppes Pizza skal etablere virksomhet i Trysil, i restaurant Glassets lokaler i Velkomstsenteret på Trysil Turistsenter. Peppes åpner i midten av desember.

På Trysil Høyfjellssenter kommer en italienske grillrestaurant, Al Dente.

Trysilfjellet Alpin AS har nylig kjøpt Restauranthuset på Trysil Høyfjellssenter, og med tiden vil det skje noen endringer. Det skjer ikke de store nyhetene i år, annet enn at det på Sankt Olav Lunsj & Afterski blir et mer komplett tilbud. Med lunsj, afterski, og kveldsrestaurant og bar. Varmestue kommer på plass i Restauranthuset i år, og et rusfritt tilbud, a la Bakgår'n på Trysil Turistsenter, kommer også, men dette ligger litt lenger frem i tid.

Afterski på 7 steder også i år - allerede 13. oktober er det kick off!
I Trysilfjellet er det et afterskitilbud på 7 steder. Og på Laaven og Ski Pub'n drar de i gang før skikjøringen er i gang! 13. og 14. oktober arrangeres afterski-kickoff. Ønsker du å være med, ta kontakt med stedene for din påmelding.

Åpning på Trysil Turistsenter planlegges 28. oktober. På Trysil Høyfjellssenter 9. desember. Ski In, selve markeringen av sesongen 2007, er 17.-19. november.

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag