NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Hvorfor velge Hafjell?

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 04.10.2007

Hafjell tar sikte på seg til å bli Norges beste feriedestinasjon både sommer og vinter og vi utvikler produktene våre i takt med hva den kommende turist/gjest forventer å finne i en stor opplevelsesdestinasjon.

Trykk for større bilde
© hafjell.no
I Hafjell er det jo en selvfølge at snøen er på plass og at heisene drar deg til fjells for å oppleve nydelig utsikt og topp preparerte løyper.
Dette har jo alle de andre destinasjonene også. Hafjell gjør nye innvesteringer hvert eneste år for at du som gjest skal komme til ett ferdig dekket bord der du kan spenne på deg skia og kastedeg ut i løypene.

Foran denne sesongen investerer vi i nye heiser og flere snøkanoner nettopp for at vi skal kunne levere dette produktet slik du forventer å finne det.

I tillegg har Hafjell flere destinasjonsutviklere som spiller på lag med oss i Hafjell Alpinsenter. Her er det ett mangfold av aktiviteter og tilbud du som gjest kan benytte deg av om kuldegradene eller snøføyka ikke frister til skikjøring. Eller kanskje minstemann ikke orker enda en dag i bakken og vil ha litt avkobling fra skikjøringen.

Her kan vi nevne noen av aktivitetene og opplevelsene som er verd ett besøk når du først har valgt Hafjell som din "base".

LEKELAND HAFJELL
Lekeland Hafjell er et innendørs lekeland på ca. 800 kvm for barnefamilier, skoleklasser, barnehager, fritidsklubber, idrettslag, institusjoner og andre med ansvar for barn i alderen 0 til ca. 12 år.
Her har barna det kjempegøy, samtidig som de får vært i bevegelse i trygge omgivelser. Barna får styrket motorikken og testet sine ferdigheter!

JOREKSTAD FRITIDSBAD
Her kan du hoppe, plaske, trimme, dykke, trene, ta badstu, -eller rett og slett slappe av mens barna boltrer seg i leke­basseng og vannsklie, både ute og inne. Lillehammer - Hafjell områdets største badeanlegg.

HUNDERFOSSEN VINTERPARK
Ved foten av Gudbrandsdalen – 12 km nord for Lillehammer sentrum – ligger en vinterpark utenom det vanlige; et eventyrrike som verken kan sees eller besøkes før mørkets frembrudd. Vinterparken er den eneste av sitt slag i Europa!

Ta steget inn i en verden av aktiviteter på snø og is. Bli med på tur med hest og slede, snørafting, isbowling og la deg imponere av isskulpturer og og stemningen fra levende fakler. La roen senke seg over deg når du stiger inn i Iskatedralen. Denne benyttes til bryllup, konserter og andre arrangementer.

LILLEPUTTHAMMER
Til vinteren vil det bli anlagt skøytebane Lilleputthammer (på vannet der "bumpe" båtene har vært i sommer). Det blir også investert i lys- og musikkanlegg. Så her blir det muligheter for å danse isdans med piruetter eller prøve skøyter for første gang...... Vi vil ha skøyter for utleie.
Det blir GRATIS inngang på skøytebanen som vil være åpen hver torsdag og fredag fra januar til over påske!

LAZERLAND
Ta med dine venner til Lazerland og spill laserspill!
Lag på 2-5 personer kan spille mot hverandre, og det er viktig å samarbeide for å vinne. Gir deg og "fiendene" dine et uforglemmelig adrenalinkick!
En perfekt aktivitet for vennegjengen, idrettslaget, firmaet.....
Nedre aldersgrense i Lazerland er 13 år!

AVSTANDER
I tillegg til Aktiviteter må vi jo nevne avstand og beliggenhet, Hafjell ligger rett ved siden av Norges hovedfartsåre E-6 og med NSB sin nye stasjon på Hunderfossen (hvor alle tog stanser) må vi kunne si at vi ligger meget sentralt med tanke på infrastruktur!

AVSTANDSTABELL
Lillehammer 15 km

Gardermoen 160 km

Oslo 195 km

Trondheim 355 km

Gøteborg 490 km

Stocholm 630 km

København 800 km

Kilde: www.hafjell.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag