NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Trysilfjellet kan få rekordår

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 25.09.2007

Det er styggtidlig å si noe sikkert, men likevel: etter solgte overnattingsdøgn hittil å dømme, kan det bli et rekordår i Trysilfjellet

Trykk for større bilde
elv om det er tidlig i sesongen, kan utleiemarkedet tyde på et rekordår i Trysilfjellet, sier salgssjef i Trysilfjellet alpin AS, Sondre Amdahl. © ostlendingen.no
Trysilfjellet alpin AS har solgt svært bra foran sesongen.
– Vi ligger 20 prosent over salget på samme tid i fjor. Det utgjør omtrent halvparten av salget for hele sesongen, sier salgssjef Sondre Amdahl i Trysilfjellet alpin AS.
Trysilfjellet alpin selger overnatting i omtrent 45 prosent av alle hytter og leiligheter i Trysil, tilsvarende rundt 3.500 senger.

Gir en pekepinn
– Økningen gir en pekepinn om at det kan ligge an til et rekordår, men det er for tidlig å si noe sikkert, sier Amdahl.

Han tror noe av årsaken til at folk bestiller tidlig i år, er at det har vært en kald sensommer og høst i nabolandene, som brorparten av vintergjestene i Trysil kommer fra.

– Er det kaldt, får potensielle gjester en påminnelse om at vinteren skal komme, og at det kan være like greit å bestille overnatting tidlig, sier Amdahl.
Som andre årsaker til tidlig bestilling nevner han at Trysilfjellet har økt innsatsen i kampanjer og mot å få opp besøkstallet i uker med erfaringsmessig færre gjester, og at det er investert mer i snøproduksjonsanlegget.

Garanterer snø
Trysilfjellet har gått ut med snøgaranti i mange år, og utvider den i år.

– Det har vakt en viss oppmerksomhet at vi tør å love gjestene pengene tilbake hvis det ikke er snø i bakkene når de kommer, sier Amdahl.

– I år utvider vi garantien. Fra 15. desember til 20. april lover vi 20 kilometer alpinløyper og løyper på begge sider av fjellet, og så gjentar vi garantien om snø i 8 kilometer løyper fra 15. november til 1. mai. Denne garantien har betydning i ei tid da klimaendringene gjør at tidligere snøsikre vintersteder ikke er det lenger. Men i Trysil tør vi garantere snø, sier Amdahl.

Utfordrende år
Salgssjef Amdahl sier at selv om salget er bra nå ved inngangen til sesongen, står vinterstedet Trysil også foran et utfordrende år:

– Påsken kommer svært tidlig i år, i midten av mars, og det er ikke gunstig. Når påsken er over, begynner mange straks å tenke på båtpuss og golf, sier han.

– Derfor er det en utfordring for oss å få solgt inn mye mer i de siste fire ukene før 1. mai, når anleggene stenger. Heller ikke i januar er vi fornøyd med salget, men vi jobber målrettet for å få det opp, sier salgssjef Amdahl.

Det gjennomsnittlige belegget i Trysilfjellets hytter og leiligheter ligger på 73 prosent, og i det gjennomsnittet er det først og fremst januar og tida etter påske som trekker ned.

kilde: ostlendingen.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag