NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Trysil har verdens beste snøgaranti!

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 11.08.2007

Til uka starter Trysilfjellet markedsføringa mot det europeiske markedet. Og nå lover markeds- og informasjonssjef Turid Viken en enda bedre og mer omfattende snøgaranti enn tidligere.

Trykk for større bilde
Tryslingene er ikke avhengige av snø for å kunne skape snø... Det holder med kuldegrader i lufta og vann fra Trysilelva © ostlendingen.no
Garantien og markedsføringsprogrammet har fått navnet «Verdens beste snøgaranti». Trysilfjellet Alpin AS har laget egen brosjyre og logo, og er i sluttfasen på egne snøgaranti-nettsider.
– Det er med et lite glimt i øyet at vi kaller det «Verdens beste snøgaranti». Men så langt vi har funnet ut, er det faktisk sant. Det finnes ingen skisteder i Skandinavia, Alpene, Canada eller USA som har tilsvarende snøgaranti som oss, sier Viken.

Det første trinnet i snøgarantien tilsvarer den garantien Trysilfjellet har gitt de siste sesongene:
Fra 15. november skal minst åtte kilometer alpinbakke være åpnet, og Trysilfjellet skal tilby en fallhøyde på 620 meter.
Andre trinn, det som Trysilfjellet mener gjør dem best i verden, er en garanti om minst 20 kilometer alpinbakke fra 15. desember til 20. april. I tillegg lover tryslingene at du skal kunne ta deg fra Turistsenteret til Høyfjellssenteret i Fageråsen med ski på bena i samme periode.
– Hvis ikke vi klarer å oppfylle denne garantien kan gjestene få pengene sine tilbake. Det gjelder for skipass, overnatting, skileie og skiskole. Dermed trenger ikke gjestene våre være redde for å booke tidlig.
– Risikerer dere å tape penger på dette?
– Nei, det gjør vi ikke. Skal vi ha fornøyde gjester som booker tidlig, må vi ha snøgaranti. Uansett betaler vi ikke tilbake igjen mer enn vi har fått inn. Vi er dessuten 95 prosent sikre på at vi skal kunne oppfylle snøgarantien til enhver tid, sier Viken.

415 snøkanoner
Med tanke på hvor mildt og snøfattig det var på forsesongen i fjor, vil trolig flere skientusiaster enn vanlig være svært nøye med hvor de reiser kommende vinter.
– Det var ikke skisteder i Norge og Sverige som hadde tøft i fjor. Også Alpene slet med lite snø. I Danmark, som er vårt viktigste marked, vil hele Norge bli markedsført som en snøsikkert sted denne høsten. Når vi i tillegg kjører ut egne kampanjer om at vi har verdens beste snøgaranti, tror vi at det vil gi oss full uttelling og mange gjester.
Det er Trysils beliggenhet midt i Skandinavia, langt fra havet, som gjør det mulig å garantere gode snøforhold allerede fra midt i november.
– Så fort vi får 2,5 minusgrader har vi 415 snøkanoner som står klare til å lage snø. Det finnes ikke et skianlegg i Nord-Europa med bedre snøproduksjonsanlegg enn oss, sier Turid Viken.

kilde; ostlendingen.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag