NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Middagsåsen Skisenter er historie

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 06.10.2006

Haakon Kaabbel og Terje Plukkerud, henholdsvis grunneier og driver av Middagsåsen Skisenter, har ikke blitt enige om en leieavtale. Dermed settes kroken på døren for alpinanlegget.

Trykk for større bilde
Økonomisk konflikt i Middagsåsen Skisenter gjør at de må stenge heisene © moss-avis.no
– Situasjon slik den er nå, er at det ikke blir drift i Middagsåsen. Partene har ikke blitt enige om en langsiktig leieavtale. Det siste forsøket på å finne en løsning førte ikke frem, og verken jeg, ordføreren eller rådmannen i Våler ser hvilke virkemidler som nå kan bidra til en løsning. Vi har brukt langt til på forhandlingene, for partene har stått langt fra hverandre. Det er rett og slett ikke mulig å komme til enighet, sier konsulent Bernt Amdahl til moss-avis.no.

Trenger ekstra trasé
Onsdag kveld ble partene innkalt til et siste forsøk på å løse konflikten, men altså til ingen nytte. Dermed avsluttes forhandlingene og Middagsåsen Skisenter AS avvikles.

– Vi er enige i leiesummen og hvor stort arealet skal være, men ikke hvilket tilleggsareal det er snakk om. Grunneier tilbyr areal på jordene nedenfor bakken, mens jeg ønsker areal ved siden av de eksisterende bakkene. Dette fordi jeg må utvikle området for å kunne øke omsetningen, sier driver av Middagsåsen Skisenter AS, Terje Plukkerud til moss-avis.no.

Middagsåsen Skisenter AS har lenge hatt en anstrengt økonomi, og dermed kommet i mislighold i forhold til sine kreditorer. Dette førte også til manglende betaling til grunneier, som dermed opphevet avtalene med Middagsåsen Skisenter AS. Da alpinanlegget sto i fare for å måtte legges ned, bevilget Våler kommune 350.000 kroner til refinansiering av driften. Det ble imidlertid stilt noen krav – deriblant at det måtte inngås en leieavtale mellom grunneier og driver, og at kreditorenes samtykke til akkord måtte foreligge.

– Det er vilje i Kaabbel-familien til at det fortsatt skal være et alpinanlegg i Middagsåsen, men de må komme til enighet med en driver, sier Haakon Kaabbels advokat, Erik Rynning til moss-avis.no.

Store investeringer
Terje Plukkerud har gjort store investeringer siden han overtok driften i 1999. Han har blant annet gått til innkjøp av en snøkanon, men er nå tvunget til å selge utstyret.

– Han har sagt at hvis grunneier eller idretten finner en annen som kan overta hans investeringer, så er han villig til å overlate driften til vedkommende. Ettersom det ikke er noen inne i bildet, så må han imidlertid gjøre noe for å komme seg ut av den situasjonen han er i. Derfor må han ryddee opp, selge og avvikle forholdet med grunneier. Deretter må han varsle kreditorer og sponsorer, før han begjærer oppbud av selskapet, sier Stig Lunde til moss-avis.no

Kilde: moss-avis.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag