NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Choisis ta religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Membres

 

- Devenir membre
- Oubli de votre mot de passe
Identifiant:

Mot de passe:

Se souvenir de moi

 
 

  Site

 

- Accueil
- A propos

 
 

  News

 

- Compte rendu
- Les 15 derniers articles
- Nouvelles archives

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Galerie photo

 

- Rechercher
- Top 100
- Les 100 dernières photos de la France (0)
- Les 100 dernières mondiales (0)
- Fonds d`écran
- Commentaires (0)

 
 

  Discussion (0)

 
 

  Marché de l`occasion

Hafjell - Høyt oppe med gondolåpning

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 11.12.2006

STOLT TUR: Etter fjorten dagers drift var det i går endelig klart for den offisielle åpningen av gondolen i Hafjell. Det var høy skryteføring oppover alpinbakken.

Trykk for større bilde
Ordfører Ole Hageløkken får hjelp av skipresident en Sverre Seeberg til å klippe vaieren foran den første offesielle gondoltur i Hafjell. © Stein B. Olsen
HAFJELL: - Reneste reisen til julestjernen, sa styreformann i Hafjell alpinsenter, Jahn Petter Dahlum om utsikten på veg opp til Mosetertoppen, gondolens foreløpige endestasjon. Det blinket i lys fra alle nybygde hytter og leilighetskomplekser i bakken. Det eneste som manglet var snø.

Åpnes snart
De 65 vognene i Skandinavias største gondolanlegg hadde det travelt med å frakte offisielle og uoffisielle gjester opp Hafjell i går. Nede på bakkene jobbet snøkanonene for fullt. I løpet av uka er det meningen at bakken skal stå klar til å ta imot skifolket. Det eneste som er klart i dag er transportmiddelet. Gondolen kan i hvert fall kan sørge for en behagelig og rask tur opp. De stillegående vognene bruker åtte minutter til toppen. Den endelige åpningen sørget ordfører i Øyer, Ole Hageløkken for. Han klippet vaieren før han nøt utsikten over sine regjeringsmarker under sin første gondoltur i hjemlige trakter.

Helårsbruk
- En fin opplevelse. Jeg registrerer at lokalbefolkningen er interessert i å bruke gondolen. Om bare for å nyte utsikten på turen. Jeg ser store fordeler med å bygge gondolen. Nå har man et transportmiddel som kan brukes året rundt. Det er positivt for utviklingen i Hafjell. Den åpner også muligheter for folk som ikke kjører alpint, sier Hageløkken. Eirik Myhre Slåsletten (10) fra Lillehammer gir gondolen en sekser og ser fram til å bruke den i vinter. - Jeg var oppe for første gang i dag. Synes det var veldig bra. Jeg kommer til å bruke den hver helg. Kjører twintip og snowboard. Gondolen var mye bedre å sitte i og raskere enn en vanlig stolheis, sier han.

Gondol som opplevelse
Ifølge styreformann i Hafjell alpinsenter, Jahn Petter Dahlum, har det vært god trafikk etter to ukers drift. - Vi har fått mange gode tilbakemeldinger. Spesielt fra lokalbefolkningen. Har inntrykk av at mange bruker den for å komme seg opp i turterreng, eller bare for å nyte utsikten. Gondolen har sine klare fordeler. Den er innendørs og går begge veier. Det går an å ta turen opp uten å måtte stå på ski ned igjen. Gondolen er en opplevelse i seg selv, sier han. Etter vaieren var klippet inviterte alpinsenteret med på omvisning på anlegget og medieshow. Blant gjestene var skipresident Sverre Seeberg, leverandører, ansatte ved alpinsenteret og lokalbefolkningen. - Alle de som har jobbet med gondolen er stolte over det de har vært med på, sier Dahlum. - Det merkes på humøret, svarte en opplagt Hageløkken. Gondolåpningen ble avsluttet med afterski på Ryk og Reis og fyrverkeri i bunnen av bakken. Det var også en markering av 18-årsjubileet til Hafjell alpinsenter.


Kilde: www.gd.no

La galerie a 23079 photos !
0 ajoutées aujourd`hui - 0 ajoutées la semaine dernière

Bienvenue sur snow-groomer.net ! Sur ce site vous trouverez la plus grande galerie photo de dameuses, de nouvelles discussions et plein de faits nouveaux ! La toute nouvelle version française !

 

Les 5 dernières discussions

Opplæringsdokument (1 Réponses)

Opplæringsdokument (0 Réponses)

Type Hydraulik olje (2 Réponses)

deler til kassbohrer (1 Réponses)

Sikksakk kjøring (19 Réponses)

Toutes les discussions

 

Les 20 derniers fonds d`écran

 

Les dernières photos validées

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag