NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Choisis ta religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Membres

 

- Devenir membre
- Oubli de votre mot de passe
Identifiant:

Mot de passe:

Se souvenir de moi

 
 

  Site

 

- Accueil
- A propos

 
 

  News

 

- Compte rendu
- Les 15 derniers articles
- Nouvelles archives

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Galerie photo

 

- Rechercher
- Top 100
- Les 100 dernières photos de la France (0)
- Les 100 dernières mondiales (0)
- Fonds d`écran
- Commentaires (0)

 
 

  Discussion (0)

 
 

  Marché de l`occasion

Peppes på plass i Trysil

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 08.12.2006

Vegard Sjåstad (25) drev to Peppes- restauranter i Ålesund. Da han fikk muligheten til å starte for seg sjøl i Trysil, slo han til straks.

Trykk for større bilde
Peppes har åpnet dørene i Trysilfjellet! © ostlendingen.no
– Jeg angrer ikke. Trysil er et flott sted, sier han.

Fredag åpner Peppes pizza i Velkomstsenteret i Trysilfjellet. De siste ukene har Sjåstad og hans kolleger brukt dager og netter på å få restauranten ferdig.
Resultatet er blitt et moderne og lett gjenkjennelig spisested.

– Jeg hadde aldri vært i Trysil tidligere, men hadde hørt mye positivt om stedet fra venner. Inntrykket mitt så langt er svært godt. Tryslingene virker også oppriktig interessert i pizzasatsingen vår. Jeg håper det gir seg utslag i mange spisegjester, smiler han.

18 ansatte
Det er mange år siden lokalbefolkningen først lurte på når det skulle dukke opp en Peppes- eller McDonald's-restaurant i Trysil. Nå er den altså kommet.

– Allerede fra første år satser vi på å holde åpent året rundt. Jeg skjønner at trafikken vil bli en del lavere om sommeren, men setter min lit til at tryslingene synes vi er verdt å besøke igjen og igjen. I vinter vil han ha 18 ansatte i restauranten. Mange av disse er unge tryslinger.

– Ved å ha helårsåpent sørger vi samtidig for helårs arbeidsplasser. Jeg har inntrykk av at det er ønsket i Trysil. At vi har ansatt mange tryslinger, synes jeg er helt naturlig.

Har smakt konkurrenten
Sjåstad skryter av samarbeidet med Trysilfjellet Alpin. Kanskje ikke rart. De har tross alt investert mye for at Peppes skulle komme til Trysil.

– Vi har et sterkt merkenavn. Derfor forventer jeg bra trafikk allerede i vinter.

Nei, jeg har ikke budsjettert med underskudd. Han er den eneste som driver en typisk pizzarestaurant i fjellet. Men nede i Innbygda sentrum finnes en konkurrent. Joffes pizza er nok et vel så sterkt merkenavn for tryslingene som Peppes...

– Jeg har snakket med Joffe. Han var trivelig, han.

– Har du smakt pizzaen hans?

– Det har jeg gjort. Den var god. Men vår er enda bedre! smiler Vegard Sjåstad.

Kilde: ostlendingen.no

La galerie a 23079 photos !
0 ajoutées aujourd`hui - 0 ajoutées la semaine dernière

Bienvenue sur snow-groomer.net ! Sur ce site vous trouverez la plus grande galerie photo de dameuses, de nouvelles discussions et plein de faits nouveaux ! La toute nouvelle version française !

 

Les 5 dernières discussions

Opplæringsdokument (1 Réponses)

Opplæringsdokument (0 Réponses)

Type Hydraulik olje (2 Réponses)

deler til kassbohrer (1 Réponses)

Sikksakk kjøring (19 Réponses)

Toutes les discussions

 

Les 20 derniers fonds d`écran

 

Les dernières photos validées

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag