NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Leica iCON alpine lansert på Alpinmesse Innsbruck 2013

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 01.05.2013

Reduser driftskostnadene på skianlegget med minst 20 med Leica iCON alpine.

Maskinstyringssystemer blir brukt for å effektivisere produktiviteten og bedre ressursforsyningen på et anlegg. Leica iCON alpine gir føreren av tråkkemaskinen full oversikt over snøunderlaget og snøutleggingen, ved hjelp av GPS og 3D designmodeller. Slik vil skianleggene redusere behovet for snøproduksjon med minst 20. Du kan planlegge snøproduksjonen nøyaktig, og systemet reduserer farer for å treffe vannhydranter og andre tekniske installasjoner under snøen. Du sparer vann, diesel og maskinbruk og vil dermed få bedre driftsøkonomi og et grønnere image.

iCON alpin programvare for snøkontroll gir en fullstendig oversikt over de daglige prepareringsoppgavene på mindre enn 5 minutter. Ikke slå deg til ro med tilfeldige, spredte dybdemålinger. Analyser snødybden i et nett med masker helt ned til 1x1 meter. Med kontroll på snøunderlaget minimerer du faren for å gå gjennom snøunderlaget og dermed kan sesongen utvides.

Lag halfpipe med centimeterpresisjon.
Den øvre linjen i en halfpipe må være helt rett. Dette er vanskelig arbeid, men med iCON alpine-oppgraderingen for halfpipe blir det enkelt. Du kan følge en designet topplinje med centimeterpresisjon. Hvis halfpipekjernen er bygd opp av grus og jord, vil du aldri risikere å gå gjennom snødekket, du vet nøyaktig hvor formfresen befinner seg.

Perfekt hoppbakke
Formen på landingssonen i unnarennet i en hoppbakke må være helt perfekt. Det kreves derfor størst mulig presisjon. Med iCON alpine oppgradering for hoppbakke kan du lage en bakkeprofil med millimeterpresisjon! Du minimerer snøforbruket siden du kan skjære ned til et minimum, og det er ingen risiko for å gå gjennom til steinunderlaget under snøen. Programmet dokumenterer designen for senere bruk.Det startet i 2007
Leica Geosystems og Scanlaser er leverandøren bak maskinstyringssystemet iCON alpine (tidligere VisualAlpine 3D), som er utviklet spesielt for bruk på alpinanlegg. Utviklingen hadde sin spede begynnelse allerede i 2007, da Vikersund fikk montert et maskinstyringssystem for bulldoser på sin prepareringsmaskin for skiflyvningsbakken. Men det var først i 2009, da Kongsberg Skisenter kom med tanker og ønsker om en egen alpinapplikasjon, at utviklingen av 3D maskinstyring til alpinanlegg virkelig skjøt fart. Allerede samme vinter var tråkkemaskinen for half-pipen deres klar til testsesong. Etterspørselen er god og systemet tatt i bruk flere steder her til lands, videre nedover i Europa og i Canada.

Leica Geosystems as | Scanlaser
Sammen er Leica Geosystems og Scanlaser, i dag, Norges største leverandør av måle- og maskinstyringssystemer. De leverer helhetsløsninger rådgivning, montering, opplæring og support, i tillegg til produkter.

For mer informasjon om iCON alpine, kontakt:

Petter Skaare
M: 907 10 848
petter.skaare@scanlaser.no


Kilde: www.leica-geosystems.no


Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag