NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Geilo - Kikutheisene

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 03.09.2006

Kikutheisene er en del av Geilo Skiheiser og består av tre nye heiser og seks nedfarter med ulike lengder og vanskelighetsgrader. Her kan du oppleve varierte løyper for nybegynnere og masse utfordringer for drevne alpinister. Løypene er brede og ypperlige for Carving. Flere av våre løyper er tilknyttet løypenettet til Geilolia Skisenter i Vestlia. Utsikten fra Kikuttoppen er fantastisk! Du kan se inn på det majestetiske Hallingskarvet, hele Geilo, Ustaoset og langt nedover dalen. Skal du gå på langrennsski er dette et flott utgangspunkt for løypenettet på Kikut og innover Hardangervidda

Trykk for større bilde
Hufseheisen © geilofjellandsby.no
Kikutheisener Kikutheisenes nyeste heis og åpnet Julaften 2004. Denne 6-seteren er en av nordeuropas mest moderne koblingsbare ekspressheiser. Fra bunnstasjonen går heisen 1100 meter opp til Kikuttoppen. Høydeforskjellen er 150 meter. Når du skal inn i heisen blir du kjørt det siste stykket på et transportbånd. Heisen har myke komfortseter og et nedfellbart deksel som skjermer deg for eventuell vind og snø. På toppen åpner automatisk dekselet og bøylen seg så du lett kan stige av og nyte turen videre. Før heisen går ned igjen lukker dekselet seg så din neste tur blir tørr og behagelig om det skulle snø.

Toppheisen er 4-seteren som tar deg fra serviceanlegget (parkering og Kikutkroa) og opp til Kikuttoppen. Denne heisen er en rask og komfortabel stolheis som er 400 meter lang og har en høydeforskjell på 60 meter. Det er denne heisen du må ta for å benytte den populære self-timerløypa. Her kan du teste deg selv, utfordre en kamerat, eller lage din egen familiekonkurranse. Self-timeren er gratis for alle!

Hufseheisen ligger i det populære barneområdet nedenfor Kikutkroa. Dette er en skålheis som passer fint for mindre barn og nybegynnere. Her er det trygt og oversiktlig for mamma og pappa som kan sitte på grillterrassen og følge de håpefulle mens de koser seg i bakken. I barnebakken blir det også arrangert familieslalåm i høytider og ferier. Kom og prøv Hufseheisen når du er på Geilo!

Skibandet er i den andre enden av barneområdet. Bandet er ypperlig for barn og de som vil starte litt forsiktig. Skibandet er 84 meter langt, til fri benyttelse for alle. Det er trolig lengst i norge.

Kilde: geilofjellandsby.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag