NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Snowboard-hattrick for Hønefoss

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 02.11.2011

Hele tre priser ble med til Hønefoss etter Snowboard Awards 2011.

Forrige lørdag kveld var hele snowboard-Norge samlet til feiring av sine helter. Det ble delt ut hele 10 priser til bidragsytere, utøvere, ildsjeler, klubber og andre som har stått på og engasjert seg for snowboardsporten i Norge.

Årets klubb
Snowboardmiljøet i Hønefoss har de siste årene markert seg med høy aktivitet og godt tilbud, både i Hønefoss Brettklubb og i Ringkollen. Dermed tok de velfortjent med seg hele tre priser med hjem.

Den første prisen som skulle ta veien til Hønefoss var «Årets klubb». Valget falt på Hønefoss Brettklubb, og juryen var full av lovord i sin begrunnelse for prisen.

«Denne klubben har bemerket seg helt unikt de siste årene. Fra å arrangere lokale events, har de gått stegene og arrangerer nå Norgescuper på høyeste nivå. Ryktene sier at Norgescupen som var her i fjor, faktisk var den beste hele sesongen. Med et engasjert styre, som er en god blanding av unge og gamle, er de ett eksempel til etterfølgelse for hvordan man skal drive en klubb, lød begrunnelsen fra juryen.»

Christopher Øren i Hønefoss Brettklubb, som skulle motta flere priser lørdag kveld, trakk frem ildsjelene i sin takketale.

– Vi er sykt stoka, det er så mange ildsjeler som har bidratt, det er så mange vi vil takke for dette. Særlig må vi trekke fram Tom Kagge. Vi vil gjerne takke Ringkollen Alpin, de har betydd veldig mye for klubben. Det er vanskelig å finne noe bra å si for vi er så «stoka» på dette, sier Christopher Øren i Hønefoss Brettklubb.

Årets anlegg
I konkurranse med store anlegg som Hafjell var det Ringkollen som stakk av med den gjeve prisen «Årets anlegg».

Juryen begrunnet prisen med med hvor mye Ringkollen har gjort med et relativt lite anlegg. Juryen påpekte også hvordan de lar ungdommen være med prossessene rundt utviklingen av anlegget.

Selv om det er et knøttlite anlegg med heis på 200 meter har de hopp for alle - fra nybegynnere til erfarne. Ifølge juryen er det unikt at et så lite anlegg har satset så hardt på park.

– Når vi ser de ressursene de andre nominerte har i forhold til de vi har, så er jeg litt stolt. Vi har tatt et bevisst valg om å satse på snowboard og park ettersom vi er så små. Vi utvidet i fjor, og ser for oss å utvide enda litt mer i år, så vi håper på å bli bedre og bedre - skritt for skritt, sa Martin Brodal i Ringkollen Alpinanlegg.

Årets ildsjel
Å bli hedret med prisen «Årets ildsjel» er en ære. Lørdag kveld var det hønefossingen Christopher Øren i Hønefoss Brettklubb som mottok denne prisen. Dette er hva juryen hadde å si om prisvinneren:

«Snowboardmiljøet i Norge består av en haug med ildsjeler, noen unge og noen litt eldre. Årets ildsjel er ikke gamle karen, men han har erfaring fra snowboardarbeid på grasrotplan på et nivå til en nittiåring! Juryen ønsker for først og fremst å trekke frem det arbeidet årets ildsjel gjør lokalt i klubben sin, men heldigvis for alle oss andre, sprer han også kjærlighet på arrangementer rundt om i landet. Årets Ildsjel er snekker er det kanskje derfor han har klart, sammen med en fantastisk gjeng, å bygge et så sterkt snowboardmiljø i Hønefoss? Sist i seng, først oppe om morgenen og alltid i godt humør hvordan stave Ildsjel? Ø-r-e-n årets ildsjel er Christoper Øren!»

– Dette er veldig uventet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal føle nå. Dette er andre prisen idag, den første prisen kom jo brått på, også kom en til, og jeg er like sjokkert enda. Jeg føler meg veldig beæret over å få denne prisen, jeg er i et veldig fint selskap. Jeg vil takke de som startet klubben, Ringkollen Alpin og Snowboardforbundet. Dette var gøy, sa Christopher Øren.

Kilde: ringblad.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag