NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

25-årsjubileum med strålende forhold

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 09.01.2011

Lovordene vil ingen ende ta, når alpinforholdene skal beskrives ved alpinanleggene i Agder

Trykk for større bilde
BAKKEMANNSKAP: Daniel Nyhus (f.v.), Anders Hodne og Trond-Egil Kristensen er noen av de frivillige ved Tveit skisenter. © MAI LINN OPSETH TRONSTAD
KRISTIANSAND (TVEIT): – Det kunne ikke vært bedre her nå. De siste dagene har vi fått 70-80cm snø, og forholdene er strålende. I kveld er det kveldskjøring 17.00-21.00, og bakken er åpen 11.00-17.00 lørdag og søndag, forteller Anders Hodne ved Tveit skisenter, som lørdag kveld feirer skisenterets 25-årsjubileum.

BYKLE (HOVDEN): – Forholdene ser ut til å begynne å bli vesentlig mye bedre. I morgen åpner Vestbakken, Simlene og skogstrekket, og samtlige heiser vil gå. Temperaturen ligger på minus åtte grader, himmelen er klar og sola er godt fremme. I går kom det 15cm nysnø, så denne helgen ser ut til å gi bra muligheter for både løssnøkjøring og kjøring i preparerte bakker. Lørdag og søndag går for øvrig Hovdencupen av stabelen i Breive-bakken, melder Tom Kvinlog ved Hovden skisenter.

ÅSERAL (BORTELID): – Det er veldig fint her med strålende sol, fem kuldegrader og vindstille. I helgen åpner også hovedbakken på toppen, Bedre kan vi ikke få det. Vi holder åpent i kveld 18.00-21.00, og 10.00-16.00 lørdag og søndag. Nydelige langrennsforhold er det også. Med mye snø, er alle de 75km løypene kjørt opp, sier Odd Tryland, daglig leder ved Bortelid Alpinsenter.

ÅSERAL (EIKERAPEN): – Pudderalarm kaller vi dette, så fantastisk som nå, er det bare noen få ganger i året. De siste dagene har det kommet 60-65cm nysnø, så det er helt fantastisk å renne off piste. Alle bakkene er åpne, og tråkkemaskinen har blitt kjørt de siste dagene. Den gule langrennsløypen er kjørt opp, og vi jobber med de andre. Gradestokken viser minus tre. I dag holder vi stengt, men Lørdag og søndag holder vi åpent 10.00-16.00, mens barnetrekket i tillegg er åpent 16.00-18.00 lørdag ettermiddag. I barnebakken har vi laget noen kuler som ungene liker å kjøre over, forteller Kenneth Abrahamsen, driftsleder ved Eikerapen Alpinsenter.

ÅSERAL (LJOSLAND): – Helt kanon forhold her. Vi har minus 7,5 grader, og hele bakken er åpen. Det har kommet 40-50cm snø, og de har meldt 20cm i morgen, så det er flott å kjøre off piste nå. Lørdag og søndag holder vi åpent 10.00-16.00, og i dag holder vi stengt. Det blir nok en strålende flott helg, tror Gunvor Ljosland, daglig leder ved Ljosland skisenter.

VALLE (BROKKE): – Alle våre fem bakker er åpne, og alle tre heiser går. Bakkene er flotte og forholdene supre med 30cm nysnø og fem minusgrader. I kveld blir det kveldskjøring 16.30-21.30, mens åpningstiden er 10.00-16.00 lørdag og søndag. Når det gjelder langrenn, er vår svarte 5km-lysløype kjørt opp, mens det jobbes med å utvide 10km til. Antagelig blir det klart i morgen, sier Jan Wojtaszek, daglig leder ved Brokke Alpinsenter.

Kilde: www.fvn.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag