NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

PistenBully 600 - Fremtidens prepareringsmaskin

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 03.09.2006

Kässbohrer Gelendefahrzeug AG presenterte i vinter sin nye generasjon Pisten Bully på Fire In Red touren gjennom Europa. Fire In Red betyr state-of-the-art teknologi og glohet design i verdensmarkedet for prepareringsmaskiner.

Trykk for større bilde
PistenBully 600 © ropeways.net
Et raskt blikk inn i førerhytten på den nye PistenBully 600, og du skjønner med en gang hva det handler om. Konsentrasjon på det som er viktigst: føreren. PistenBully 600 har kommet frem med en førsteklasses teknisk førerplass - ergonomisk, kjørekomfort og enkel operasjon er alltid i fokus. Førersetet er helt nytt og har flere innstillingsmuligheter enn tidligere. Dette er viktig for førere som ofte sitter i PistenBullyen mange timer i strekk. Rattet er også nytt og har nå et innebygget display som en følge av ergonomiske krav. Rattet kan også stilles inn både i høyden og i lengden og er den første prepareringsmaskinen som introduserer opp-ned-inn-ut justering av rattet. Store vinduer som rekker godt ned, sikrer optimal sikt rundt maskinen. Fremfor alt tilbyr sidevinduene meget god utsikt til beltene. Den store førerhytten tilbyr føreren den aller beste komfort på arbeidsplassen.

Siden det ikke var noen joystick på markedet som passet Kässbohrers krav til ergonomi og førerkomfort, ble en helt ny joystick utviklet. Føreren holder ikke lengre joysticken i hånden, men hviler hånden på den. Dette har gjort at flere funksjoner kunne bygges inn, samtidig som det komfortable og ergonomiske kravet stod ved lag.

Brytere er plassert slik at de passer en naturlig bevegelse for fingrene. For å gjøre det enklere å finne de oftest brukte arbeidsinnstillingene som f.eks. trekkraft på vinsjen og trykket på fresen, har joysticken to potensiometre for å ta seg av enkel betjening av disse.

Både førere som har brukt PistenBully i flere år og nye førere kan bruke det intelligente assistanse systemet helt etter egne behov og preferanser. Selvforklarende kontroller og en touch-skjerm gjør det ekstremt enkelt for føreren å operere systemet. Hele kjøretøyet er vist på kontrollpanelet. Takket være logiske ikoner kan føreren finne den riktige knappen umiddelbart. Han behøver ikke å huske hvilken bryter som er brukt for hvilken funksjon, men trykker enkelt og greit på det passende ikonet på riktig kjøretøydel. For eksempel hvis han trykker på fresen, blir den senket. Alle funksjoner kan også kontrolleres gjennom I-Command, som er integrert i armlenet.

Designet på den nye PistenBully 600 uttrykker action og energi. Den autonome designen arver harmonisk den historiske utviklingen av PistenBully. Særegne linjer slik som ved dørhengsel området følger konsekvent PistenBully uttrykket. Noen designelementer har allikevel blitt fundamentalt endret. Designere har dermed utviklet et veldig moderne designspråk, som uttrykker merkeverdiene og karrakteren til en PistenBully.

PistenBully 600 åpner opp en ny dimensjon innen preparering. Både teknisk og innen design. Alle lyskastere fremover - inkludert søkelyset - er integrert i taket på førerhytten, for å sikre de beste ytelser for langlys og arbeidsbelysning. De to blendefrie lysene bakover er montert på bakveggen av taket og leverer et optimalt lysbilde på fresen og løypa. Standard lyspakka inkluderer Xenon arbeidslys og SideFinder lys som lyser opp siden og baksiden av frontskjæret. Xenon-pakken er tilgjengelig og inkluderer alt lys i Xenon-design.

Presisjons kontroll i enhver situasjon er garantert av det fintunede drivhjulet, og hovedrammen som består av høyverdig finkornet stål som er ekstremt motstandsdyktig med lave temperaturer. Optimalt plassert tilkoblingspunkter for utstyrsbæreren foran og bak garanterer ideelle skyve og nivå resultater.

Den nye PistenBully 600 kommer med en 6-sylindret motor med 400 HK. De store hydraulikkpumpene med integrerte trykkavlasting og servo kontroll og vekt og ytelses optimaliserte planetgiret sikrer optimal effektivitet med rikelige kraftreserver. Det foldbare transport rekkverket på plattformen som ble introdusert på PistenBully 300 Polar, har blitt adoptert til den nye PistenBully 600. Det er en ideell løsning for sikker transport av personell på plattformen.

Den førervennlige cockpiten setter standarden når det kommer

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag