NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Påska sikret i Oppdal

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 18.03.2010

Drømmepåske og Minipark er sikra etter stort snøfall i Oppdal de siste dagene. Offisielt har det kommet rundt 45 centimeter snø i Oppdal den siste uka, men i lesidene er det betydelig mer. Dermed er påskesnøen er sikret i Oppdal Skisenter.

Trykk for større bilde
© Tore Meirik
-Nå begynner vi endelig å nærme oss normale snømengder i Oppdal, og nå kan jeg love at vi får ei nydelig skipåske i bygda, sier pressekontakt i Oppdal Booking, Tore Meirik.
-Påska er viktig for oss, og for mange av våre gjester, derfor er det godt å endelig være sikker på at vi har mer enn nok snø til å holde alle løyper åpne i påska. I tillegg sikres både den vanlige terrengparken og MiniParken. Sistnevnte er under bygging nå, og vil være klar til førstkommende helg. Vi har ventet lenge på dette, og det er godt å kunne love topp skiforhold til påska, sier Meirik.

Mange lurer på om det fortsatt er mulig å finne overnatting i Oppdal til årets påske. Det er foreløpig ikke noe problem, men erfaringsmessig fylles påska opp fortere jo nærmere den kommer.

-Jeg vil anbefale folk å bestille tidlig, det gir fordeler både på pris og på utvalg. Nå kan man for eksempel få dobbeltrom til bare 900 kroner per døgn, eller familierom til kun 1200 kroner per døgn i påska. Leiligheter fra kun kroner 875 per døgn, så det går an å gjøre noen varp nå, sier Meirik.

Terrengparksjef Frode Norbeck med kompani bruker denne uka på å bygge opp MiniParken i Oppdal Skisenter. Han regner med å få på plass 5 hopp, 2 rails og to funboxer (hopp med kicker og landing på alle fire sider) i små størrelser til torsdag morgen.

Selv om MiniParken inneholder små elementer, er det viktig å understreke at den fortsatt er en terrengpark, men med elementer av typen blå. MiniParken må ikke forveksles med et barneland.

-I tillegg til de to terrengparkene fins det bølger og mikrohopp for de aller minste i begge barnebakkene i Oppdal, sier Tore Meirik.

Når Miniparken er ferdigbygd vil parksjefen begynne å justere hovedparken. Dette kan medføre at deler av den store parken kan være stengt i perioder.

-Vi rekker ikke over alt uten å holde på også på dagtid. Men vi vil aldri stenge hele storparken på en gang, lover Norbeck.

Kilde: www.skiinfo.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag