NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Prinoth Drivers Trophy 2010 24-25 mars i Hafjell

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 08.02.2010

Lek og hestekrefter i aksjon når PRINOTHs Drivers Trophy går av stabelen i Hafjell 24 og 25 mars. En internasjonal konkurranse av spesiell karakter: PRINOTHs Drivers Trophy gjennomføres for fjerde gang og nå også med kvalifisering i Norge.

Trykk for større bilde
Deltakere i Drivers Trophy 2007 © prinoth
Denne ferdighetskonkurransen med kjøring av prepareringsmaskin ble startet av PRINOTH i 2003, til stor glede for tråkkemaskinførere og de mange som er opptatt av maskiner med sterke krefter i aksjon.

Harald Düngler fra Silvretta Nova beviste sin dyktighet blant 750 konkurrenter fra hele Europa i Drivers Trophy 2007 og ble lykkelig vinner av en firehjuling. Ikke bare medlemmer av PRINOTHs Drivers Club men også ikke-medlemmer deltok, og viste at de mestret maskiner med høy ytelse slik som Everest og Leitwolf gjennom disiplin, reaksjonsevne og gode kjøreferdigheter.

Kvalifiseringene starter i Februar 2010. Og for første gang er det kvalifisering også i Skandinavia. Den vil foregå i Hafjell Alpinsenter den 24-25 mars, og være for deltakere fra Norge, Sverige og Finland.
De andre kvalifiseringene er 23-25 februar i Folgaria (IT), 9-11 mars i Hochfügen (AT) og 13-15 April i Les Crosets (CH).
Den beste fra hver kvalifisering vil konkurrere i den internasjonale finalen i Les Crosets 16 April, hvor reise og opphold for finalisten dekkes av arrangøren.

The BEAST, verdens største tråkkemaskin vil selvsagt være på plass i tillegg til resten av Prinoth programmet. Det er videre lagt opp til musikk og underholdning for liv og røre i løypa.
Også dette året er det flotte premier. Vinneren vil kunne reise rett fra snøen og ned til de sydlige breddegrader med en ferie for to personer.

Invitasjonene til årets arrangement er allerede sendt ut og påmeldingene skal sendes til Trygve Owren AS på faks 61 26 23 58 eller e-mail: ingunn@owren.no .
Drivers Trophy arrangeres annen hvert år og er en hyggelig begivenhet ikke bare for PRINOTH førere men også for deres likesinnede som ønsker å utveksle erfaringer og bli nærmere kjent. PRINOTH ser frem til å motta tallrike påmeldinger og ønsker årets deltakere lykke til i konkurransen!

Kilde: www.owren.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag