NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Hurdal Skisenter i ny drakt

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 02.12.2009

Hurdal Skisenter markerer 50 års drift med fornying av både design og tilbudet i bakken.

- Vi gleder oss til en ny sesong med mange nyheter for små og store skientusiaster. Jeg tror mange vil sette pris på at vi nå får et godt terrengpark-tilbud, sier daglig leder Steinar Tømta i Hurdal Skisenter.
Stadig flere skianlegg tilrettelegger aktiviteter i en terrengpark hvor det er både hopp, bokser og rails som både ski- og brettkjørere kan utfordre sine ferdigheter og leke seg med. - Vi legger opp til to slike parker i anlegget vårt, den ene blir i Hansebakken som blir en noe kravfull park for de som er litt flinke. Den andre blir en del av familiebakke 3 og blir en familiepark som skal være spesielt tilrettelagt med enklere hopp og elementer for hele familien. Anlegget blir slik at den skal være attraktiv for alle nivåer, med variasjon og forskjellig vanskelighetsgrader på de forskjellige elementene, forteller Tømta og legger til at han har ansatt en egen spesialist på området.

Nyansatt parkansvarlig
- Vi har ansatt en egen terrengparkansvarlig som har flere års erfaring med å bygge opp slike parker i Hafjell. Dette tror jeg vil vekke stor interesse, kanskje vil en og annen jibber finne veien til oss også. Familiekundene får fremdeles sitt i Hurdal Skisenter, men anlegget blir litt mer spennende for alle.

50 år
Hurdal Skisenter har en historie helt tilbake til sesongen 1959/60. På 50 år har både skianlegget og skituristene utviklet seg. I jubileumssesongen er snøanlegget oppgradert med ca 460 meter med rørgater. Samtidig er rørgata lagt om litt slik at skisenteret får flere uttak til snøkanoner noe som gir bedre produksjon av snø. - Flere av disse endringene tenker ikke skifolket over, men vi tror likevel at det vil gi bedre forhold for kundene våre, sier Tømta.

Ny design
I tillegg til fornying av tilbudet i bakken benyttes jubileumsåret til å fornye også skisenterets grafiske uttrykk. - Et jubileumsår gir en god anledning til endringer på mange områder. Med den nye logoen som er utarbeidet av Desimal ønsker vi å formidle at vi fornyer oss. Skiløperen har en tydelig form, signaliserer hvem vi er til for, og er moderne og tilpasset alle medier, sier Steinar Tømta som er en jubilant selv. Det er 20 år siden han tok over driften i Hurdal Skisenter.

Kilde: Hurdal Skisenter

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag