NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Nå åpner Blåparken i Hemsedal Skisenter

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 20.11.2009

Som et av de første skianlegg i Skandinavia åpner Hemsedal Skisenter sin mest populære park, Blåparken, lørdag 21. november.

Trykk for større bilde
© Lars Eriksen
Det er planlagt til sammen 15 elementer i Blåparken denne sesongen, og førstkommende lørdag vil så mange som 10 av disse være på plass. Her vil du finne 6 funboxer (hopp), 1 corner, 1 roller coaster box, 1 hopp og 1 flat down box. Flere elementer vil komme på plass fortløpende.

To nye parker
Hemsedal Skisenter introduserer i år 2 splitter nye parker i anlegget Panoramaparken og Olaparken. Panoramaparken finner du til venstre når du stiger av Hollvin Express, og vil gå under 8-seteren ned mot Hamarheisen. Olaparken er etablert i skogen mellom påstigning Olaheisen og Turistløypa. Med de to nye parkene får du nå nesten 4 km med parkkjøring fra toppen av Hollvin Express, via Hemsedalparken eller Blåparken, og ned Olaparken som avslutning, nesten helt ned til baseområdet. For de minste blir det en ny minipark i barneområdet.

Planlagt åpning av Panoramaparken er første helga i desember, og Olaparken i midten av desember, men med forbehold. Temperatur og forhold for snøproduksjon er avgjørende for når parkene får åpnet. Hemsedalparken krever mer snø, og det er større usikkert rundt når den vil være klar, men Hemsedal Skisenter håper å kunne tilby et bortimot komplett parktilbud til World Snowboard Day arrangementet den 20. desember og til juleinnrykket.

Blåparken Open - Hemsedal Junior Slopestyle
Hemsedal Skisenter inviterer til Blåparken Open den 5. desember 2009. Blåparken Open startet i 2007 og er nå en meget populær konkurranse. Blåparken Open er en årlig event for alle unge ski- og snowboardkjørere i alderen 6-15 år. Under konkurransen brukes en sammensatt slopestylelinje med forskjellige element.

Konkurransen har et tak på 80 deltagere og påmelding skjer via www.skistar.com/hemsedal. Hemsedal Skisenter lover god stemning, grilling og fine premier til deltagerne.

Hemsedal Skitesthelg 4-6 desember
Helgen 4-6 desember foregår et av Hemsedal Skisenters store happenings. Skitesthelgen har gjennom mange år vært en godt besøkt arrangement hvor alle gjester helt gratis kan testkjøre årets nyheter innen ski- og snowboardutstyr. Det blir også gode tilbud å hente for de som tenker å oppgradere utstyret til sesongens siste.


Kilde:Hemsedal Skisenter

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag