NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Nå kommer puddersnøen

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 02.11.2009

Nå er det skikkelig gøy å klikke rundt på webkamera, lese snørapporter og aller best, se hvor mye snø som kom sist natt og som skal komme denne uken.

Trykk for større bilde
Slik så det ut på hafjell 2. november © webkamera mellomstasjonen hafjell
Det er et perfekt møkkavær som herjer på Østlandet, og det inneholder mye nedbør som over 500m kommer til å falle som snø i alpinanleggene. Et godt tegn i Oslo er nå det kommer snødekte biler ned til sentrum, og ca 5cm ble observert på en bil mandag morgen. I Tryvann vinterpark forventes det 30cm nysnø i dag og de neste 3 dagene.
For de av oss som har nypreppede ski stående klare, hjelm og goggles i baggen og bare venter på litt natursnø før vi drar til fjells, så er det bare å pakke bilen. Pudderet faller nå, og det kommer til å bli liggende en stund.

En liten titt på skiinfo's "Snowfinder" viser at det på Beitostølen forventes å komme 44cm nysnø, i tillegg til de 18cm som falt i natt. Det ser også ut til at det skal være skikkelig kaldt, rundt -10 hele uken, og da holder det til helgen. Åpner 14. november.

På Gaustablikk, som allerede er åpent, fikk de 19cm nysnø i går og i dag, samt at det forventes å komme yterligere 23cm de neste 3 dagene, og vi satser på Pudderalarm på onsdag med 20cm. Temperaturene er forventet mellom -1 og -7 grader frem til fredag, så det lover godt. Her er det også flere heiser og nedfarter, og er blitt et av Norges større skianlegg.

Norefjell, som er det nærmeste stedet til Oslo med skikkelige høydemeter (ca 1000m), er det forventet 46cm snø i dag og frem til torsdag. Bunnen av anlegget ligger helt nede på 180m.o.h, så det vil nok ikke snø så langt ned. Temperaturene ser ut til å holde seg på minus siden hele uken. Norefjell venter med åpning til den 28 november, med flere nye heiser og et nytt stort hotell med klatrevegg og skøytebane.

På Lifjell, Gautefall og Kongsberg er det meldt 30-40cm nysnø, og I Uvdal, Hemsedal og Nesbyen er det også meldt om ca 30cm nysnø og relativt kaldt.

Alt dette er selvfølgelig bare prognooser, men vi håper å kunne stå bak disse grunnet kaldt vær og høye forhåpninger til helgen. Det er nok av "åpningshelger" fremover, og til helgen er det disse: Uvdal, Geilo, Trysil, Hafjell, Kongsberg og Tyin-Filefjell.

Kilde: www.skiinfo.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag