NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Rekordmange søkere til Hemsedal Skisenter

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 21.09.2009

Over 700 personer har søkt sesongjobb i Hemsedal Skisenter for 2009/2010 sesongen. Det er dobbelt så mange søknader i forhold til tidligere år.

Trykk for større bilde
Trond Østby © skistar.com
Fram til søknadsfristen 1. september har det strømmet inn søknader til sesongjobb i Hemsedal Skisenter – over 700 stykker. Hemsedal Skisenter har i sin stab 55 helårsansatte, mens det i vintersesongen på det meste er ca 300 ansatte. De fleste utlyste sesongstillingene er innen drift av heis, resepsjon, skiskole, barnepass, skiutleie og sportshop.

- I tillegg til søknadene som har kommet inn i august ønsker over 70 av fjorårets sesongansatte også jobb kommende sesong, opplyser daglig leder Trond H. Østby i Hemsedal Skisenter. - Dette er selvfølgelig svært gledelig for oss, og forteller at våre ansatte setter pris på arbeidsmiljøet i Hemsedal Skisenter. Det er selvfølgelig også kjedelig å måtte takke nei til 9 av 10 søkere – mange også svært godt kvalifiserte søkere, sier Østby.

Avdelingsledere i Hemsedal Skisenter går nå gjennom de innkomne søknadene. De 700 søknadene har kommet inn via Skistars egen rekrutteringsmodul på hjemmesiden www.skistar.com. Alle destinasjonene i Skistar-konsernet samkjører sin rekruttering, og søkerne kan enkelt og greit søke jobb i samtlige Skistar destinasjoner (Hemsedal, Trysil, Åre, Sälen og Vemdalen) på samme søknad.

En relativt stor andel av våre ansatte er svenske, og vi ser også at vi i år har fått svært mange søknader fra Sverige. Høyere arbeidsledighet i Sverige kan ha bidratt, men Hemsedal har også tradisjonelt vært en svært populær arbeidsplass blant unge svenske skientusiaster. Vi har også mange søkere fra Norge og Danmark i år, og det gleder oss å se at mange av de norske søknadene kommer fra vårt eget nærmiljø, forteller Østby.

Hemsedal Skisenter er både en internasjonal og en ”ung” arbeidsplass, hvor ca 75 av søkerne er mellom 18-21 år. - Vi forventer ikke at våre søkere skal ha detaljkunnskaper om Hemsedal, sier Østby, men vi setter krav til alle som får jobb hos oss skal gjennomføre et webbasert opplæringsprogram for hele Hemsedal, innen de begynner å jobbe. Opplæringsprogrammet heter Benkasam & Kunnig og skal sikre at alle våre medarbeidere har en viss basiskunnskap om Hemsedal som reisemål.

For de som lurer kan vi opplyse om at Benkasam & Kunnig betyr å være tjenestevillig og kunnskapsrik.

Planlagt sesongstart i Hemsedal er fredag 13. november.

kilde: pressemelding

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag