NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Oppdal Skisenter går nye veier

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 20.09.2009

Oppdal Skisenter ønsker seg flere sesongkortbrukere og sikter seg inn mot Oppdals egen befolkning og hyttefolket denne vinteren. "Vi har gjort det enda rimeligere for Oppdalingene og hyttebefolkningen i bygda å kjøpe sesongkort", sier markedsansvarlig i Oppdal Booking Knut Jarle Lysklett.

Trykk for større bilde
© Tore Meirik
-Det er god butikk i å få flere til å stå jevnlig på ski. Folk trekker folk, og vi ser for oss at terskelen for å komme seg opp i alpinanlegget blir mye mindre dersom en har sesongkort i anlegget, hevder han.
Fornøyde brukere er dessuten de beste ambassadørene for Oppdal som skidestinasjon, og det skal ikke bli noen hvilepute at Oppdal allerede regner som en av landets klart beste alpindestinasjoner.

-Jo flere som bruker vårt gode produkt, jo flere vil fortelle om nettopp Oppdals mange fortrinn til andre. Kvaliteten på skikjøringen og størrelsen på anlegget er Oppdal Skisenters store fortrinn, sier Lysklett.
Oppdal Skisenter har for inneværende sesong ryddet opp i rabattstrukturen og gjennomfører for første gang en egen salgskampanje for sesongkort. Budskapet er klart: Det lønner seg å kjøpe årskort innen 4. oktober. Avslutningen av kampanjen er lagt til gjennomføringen av Fjell og Fårikålfestivalen 2.- 4.oktober. Da er det ventet ca 20 000 besøkende til Oppdal, og svært mange av de besøkende har hytte i Oppdal.

For de som velger å benytte seg av kampanjen er det mange penger å spare ved å være tidlig ute. Eksempelvis sparer en familie på fire personer hele 4000,- kroner ved å kjøpe kortet innen 4. oktober. Prisen for en familie på fire blir nå 9600 kroner. Sesongkortprisen i Oppdal er nå vesentlig lavere enn hva en nå må betale for sesongkort i andre store, norske alpindestinasjoner.

-I fjor ble det solgt litt i overkant av 2000 sesongkort i Oppdal Skisenter. Målsetningen for inneværende sesong er å øke antall solgte sesongkort til 3000. Klarer vi dette er vi svært fornøyd, sier markedssjef Lysklett, som håper de nye, og større, rabattene blir godt mottatt.

Oppdal Skisenter åpner for sesongen 2009/ 10 lørdag 14. november.

Kilde: www.skiinfo.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag