NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Trysilfjellet satser på barna

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 17.05.2009

Ny barnebakke med skogsløype og ny skiheis på nordsiden av Radisson SAS hotellet, det vil være Trysilfjellets største satsing mot neste sesong.

Prosjektgruppa er dessuten i gang med å designe nye spennende figurer til bakkene. I tillegg vil nye snøkanoner, tråkkemaskiner, snøscootere, oppussing av utearealer og bygningsmasse, nye og større lokaler til skiskolen kreve sine millioner.

Til sammen regner Trysilfjellet Alpin AS med på å bruke minst 15 millioner kroner i sommer.

Millioner på de minste
- Vi vil satse på barna til neste år, og starter med å lage et helt nytt og spennende barneområde på nordsiden av Radisson SAS hotellet. Vi flytter Trollheisen ned fra Sindrestua og til Eventyr, som meningen har vært hele tiden.

Det opplyser administrerende direktør i Trysilfjellet Alpin AS, Helge Bonden.
Det vil bli flere barnebakker, med løyper som vil krysse gjennom skogtappen ved hotellet. De nye barnebakkene vil få flombelysning på kvelden og helt nye figurer.

- Vi skal krydre barneområdet, slik at det blir spennende og attraktivt for barna, lover Helge Bonden, som vil bruke noen millioner kroner på moro for de minste.

Lang handleliste
Foruten barna vil mange millioner kroner gå med til vedlikehold av bygninger, heiser, skibakker, maskinpark og annet utstyr. Dette er ting de fast ansatte skal jobbe med gjennom sommeren.

Noen snøscootere, et par tråkkemaskiner og noen snøkanoner står på handlelista til Helge Bonden.

- Vi skal sette opp flere snøkanoner i et par bakker for å være sikre på å overholde snøgarantien vår. Med et godt lag kunstsnø i bakken lager vi et godt underlag for natursnøen, og bakkene holder seg bedre og lengre, fastslår Bonden.

Startet salget i går
Trysilfjellet startet med salg av neste års sesong i går, dagen etter avslutningsfesten, som markerte at fjorårsesongen nå er historie.

- Vi ønsker å selge så mye som mulig så tidlig som mulig, opplyser Bonden, som er spent på om finanskrisa vil få noen innvirking på turisttilstrømningen til Trysil kommende sesong.

- Vi fikk ingen signaler i år om at finanskrisa vill ramme oss, så vi håper og tror at riktig mange vil komme til Trysil også neste sesong, sier direktøren.

- Hvordan takler dere kapasiteten i heisene om det kommer mange flere til Trysil til neste år enn rekordåret i år?

- Det går helt fint. Vi har hatt én million skidager i år, og kan fint øke opp til 1,5 millioner skidager uten problemer. Det har vi tatt høyde for i masterplanen vår, opplyser Helge Bonden.

Utearealer
Områdene rundt velkomstsenteret og ned mot Radisson SAS hotellet, bærer preg av å ha vært en byggeplass den senere tiden. Nå skal utearealene rustes opp med asfaltering av veger og parkeringsplasser med grøntarealer i mellom.

- Det er Trysilfjellet Utmarkslag og Radisson SAS som har hovedansvaret for dette, men vi skal være med å gjøre vår del for å få det penere ute rundt oss, sier Helge Bonden, og skuer ut over ei steinrøys «pyntet» med søppel av alle slag.

Skiskolen i Fageråsen skal flytte inn i større og nyoppussede lokaler i Fjellstua. De 65 faste årsverkene som jobber i Trysilfjellet Alpin AS, blir ikke arbeidsledige gjennom sommeren, det er sikkert.Kilde: ostlendingen.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag