NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Banner wechselen
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Mitglieder

 

- Useraccount erstellen
- Passwort vergessen?
Username:

Passwort:

Bei jedem Besuch automatisch einloggen

 
 

  Seite

 

- Startseite
- Über uns

 
 

  News

 

- Besuchte Gebiete
- Letzte 15 Artikel
- Archiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Bildergalerie

 

- Suche
- Top 100
- Letzte 100 Deutschland (0)
- Letzte 100 Welt (0)
- Screeners Choice
- Kommentare (0)

 
 

  Diskussionen (0)

 
 

  Gebraucht-Markt

Full byggestopp i Estatia Resort Trysil

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 02.12.2008

Estatia Resort Trysil AS kan bli slått konkurs, og ingen vet på nåværende tidspunkt, hva som vil skje med hotellet som er under bygging i Fageråsen i Trysil.

– Dette var kjempeleit. Dette hadde jeg ikke forventet, sier resortdirektør Pontus Åkesson til Østlendingen.

I går ble det slått fast, at Estatia Resort Trysil AS ikke vil være i stand til å fullføre utbyggingen i Trysil.

Etter det Østlendingen erfarer, er det ikke andre Trysil-firma enn Trysil Betong som får umiddelbare problemer som følge av byggestoppen.

Ingen vet
Derfor sendte Estatia Resort Trysil AS ut en pressemelding i går, hvor de opplyser om at den økonomiske situasjonen til selskapet, gjør at de ikke er i stand til å fullføre utbyggingen i Trysil.

– Hva vil skje med Estatia-hotellet i Trysil? Hva med alle som har kjøpt leilighet i hotellet? Vil det bli andre som overtar bygget og vil det bli fullført?

– Jeg har ikke noen kommentar utover pressemeldingen i dag, sier Administrerende direktør i Estatia-konsernet, Christian Wessel.

På bakgrunn av den økonimiske situasjonen, har prosjektets byggelånsbank som er Glitnir Bank ASA stanset videre trekk på byggelånet, og arbeidene er stoppet opp.

Resortirektøren blir
Disposisjonsretten over prosjektet vil i nær framtid bli overtatt av banken som panthaver, og styret i Estatia Resort Trysil AS vil i løpet av kort tid vurdere om det er mulig å komme til en ordning med selskapets kreditorer, eller om selskapet må begjære konkurs.

Videre heter det at Estatia Resort AS vil avskrive den egenkapital som ble lagt inn i prosjektet (90 millioner norske kroner).

For øvrig vil ikke situasjonen i Trysil ha noen virkninger for konsernet, som forventer å ha en avklaring på samtalene med sine øvrige bankforbindelser i begynnelsen av neste uke.

– Hva skal du gjøre nå da, Pontus Åkesson? Drar du fra Trysil?

- Nei, det gjør jeg ikke. Blir det ikke mer i Estatia, så finner jeg meg en annen jobb. Min kone starter i jobb nå, og ungene trives her, svarer Åkesson.

Alternative løsninger
I forkant av Estatias pressemelding, kom det en melding fra Glitnir Bank ASA om at Estatia Resort Trysil har informert Glitnir om at selskapet stopper utbyggingen av sitt leilighets- og hotellprosjekt i Trysil.

Glitnir Bank har som byggelånsbank stanset videre utbetalinger av byggelånet. Bankens brutto eksponering i prosjektet er maksimalt 250 millioner kroner heter det i pressemeldingen.

Banken har iverksatt et arbeid med sikte på å finne alternative løsninger. Det er på det nåværende tidspunkt ikke mulig å si noe om utfallet av dette arbeidet, men engasjementet kan påføre banken et betydelig tap.

Glitnir Bank ASA vil ha en tilfredsstillende kapitaldekning og soliditet uansett størrelse på en eventuell nedskrivning av engasjementet.

– Hva vil skje med Estatia-hotellet i Trysil?

– Jeg synes det var viktig å komme ut med denne meldingen. Spørsmål ut over dette må dere rette til Estatia, sier kommunikasjonsdirektør i Glitnir Bank ASA, Bjørn Richard Johansen til Østlendingen.

kilde: ostlendingen.no

Galerie hat 23084 bilder!
0 heute hinzugefügt - 0 letzte Woche hinzugefügt

Willkommen auf snow-goomer.net! Auf dieser Website findest du die größte Bildergalerie, neuesten Diskussionen und viele viele Daten. Die deutsche Version ist neu und wird laufend erweitert!

 

Letzten 5 Diskussionen

Opplæringsdokument (2 antworten)

Opplæringsdokument (0 antworten)

Type Hydraulik olje (2 antworten)

deler til kassbohrer (1 antworten)

Sikksakk kjøring (19 antworten)

Alle Diskussionen

 

Letzten 20 Screeners Choice

 

Neuestes Bild

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag