NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

19 åpne skianlegg i helgen

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 13.11.2008

Skiinfo.no melder om at flere av de største skianleggene åpner. Skianleggene Hemsedal, Trysil, Beitostølen, Hafjell og Oppdal vil sørge for at alpintilbudet i Norge blir betraktelig forbedret kommende helg, og det ventes mer snø.

I følge Snowfinder vil de største mengdene med snø komme på vestlandet, men østafjells ventes det også nysnø. Lenger nord finner man Oppdal og Vassfjellet, som kan vente seg en 10 - 12 cm nysnø i løpet av helgen. For Narvik meldes det om ca 5-8 cm nysnø i løpet av helgen.

Hvilke skianlegg åpner denne helgen?
Hemsedal
Trysil
Oppdal
Sjusjøen
Hafjell
Ål
Nesbyen
Beitostølen

Hemsedal
Hemsedal åpner hele 765 høydemeter og 3550 meter nypreppete bakker i helgen. Hemsedal har fått mellom 20-30 cm natursnø over tregrensa og snøforholdene i høyfjellet er svært gode. Snøfallet sikrer blant annet åpning av Hamaren i Hemsedal Skisenter i helgen. Det er kaldt og vi har produsert masse snø i bakken - skiforholdene er supre, sier Marit Foss i Hemsedal Skisenter.

Trysil
Trysil har 25 cm med snø i nedfarten, og det holder til at Trysil åpner Fjellekspressen med tilhørende bakke 15 og Eventyr med bakke 21 denne helgen. Åpningsarrangementet Ski In byr på testing av ski og brett, leverandører kommer med sesongens ferskeste nyheter, det blir konkurranser, live after ski og lansering av Trysils nye online-spill Trysil Big Air.
- Vi gleder oss til åpningen, og har bra forhold i bakken, sier Jan Linstad, driftssjef i Trysilfjellet Alpin AS.
- Kaldt vær har gjort at vi har kunnet kjøre snøkanonene, og vi håper å kunne legge enda mer snø før helga, sier han. Trysil kjører med reduserte skipass-priser i helga, det vil si 200 kroner for ungdom og 250 kroner for voksne.

Beitostølen
Beitostølen har ca 20 cm med snø, og det ventes 10-15 cm til i løpet av de neste dagene. Beitostølen Skiheiser starter sesongen på lørdag, og har åpningstilbud på dagskort både lørdag og søndag med pris kr. 200. Skianlegget er åpent fra kl. 09.30 til 15.30 begge dager, med en av stolheisene og tilhørende nedfarter i drift, sier Aud Eva Bergo i Beitostølen Skisenter. Beitosprinten åpner langrennssesongen for éliten i helgen, og det betyr at skiløypene etter hvert kan bli klare også for alle oss andre som er glad i førjulsski!

- Foreløpig er det i World Cup-løypene det meste foregår, og akkurat denne uken har deltakerne i Beitosprinten førsteprioritet i løypenettet. På stadion er det sporlagt for klassisk og fristil (5 km), sier Atle Hovi i Beitostølen Resort.

Sjusjøen
På Sjusjøen er det kaldt og veldig fine forhold for å produsere snø. De har i lengre tid produsert snø til langrennsløypene, og fått hjelp av naturen med nysnø. Det gjør at de nå har veldig gode langrennsforhold. Dette er stedet hvor mange av Europas beste langrennsløpere starter oppkjøringen til vintersesongen, sier Mette Sandbakken i Sjusjøen Skisenter.

Gålå
På Gålå har vi nå en vinterstemning som vanskelig kan beskrives med ord! Landskapet er hvitt, trærne helt hvitrima - for ikke å glemme det magiske lyset som er så spesielt på denne tiden av året, sier Gunn Marit Brenden i Gålå Ski Arena. Snødybden er ca. 25 cm, og vi har tilsammen 30 km. med oppkjørte løyper med fantastiske forhold! Det ventes stabile forhold de kommende dagene, og det blir preppet igjen ved nedbør

Kvitfjell
Vinteren har festet grepet, i morges var det -10 grader på toppen, og innimellom frostrøyken blå himmel og "kodak-moments". Karirenna, Jumboen, og Familiebakken i tillegg til deler av andre nedfarter. Helgens gjester kan da velge mellom røde, blå og grønne løyper, de kan boltre seg i 4500 meter med bakker over 400 høydemeter, og velge blant 1 stolheis og 2 skitrekk, sier Eskil Solberg til Skiinfo.no

Disse skianleggene har fått mest snø siste 7 dager
Røldal 30 cm
Skeikampen 23 cm
Vaset 22 cm
Gålå 20 cm
Beitostølen 20 cm
Lemonsjøen 20 cm

Kilde: www.skiinfo.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag