NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Kanonåpning for vintereventyret Trysil

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 06.11.2006

Ikke engang Trysilfjell-sjef Bo Halvardsson kunne drømt om en bedre åpning på vintersesongen.

Trykk for større bilde
Bo Halvardsson tror på en god vinter i Trysil. Sjøl har han som mål å ha minst 40 skidager før snøen smelter. – I fjor hadde jeg 32 skidager, året før 36. Nå vil jeg opp i bakkene minst to ganger i uka. Så får vi se om jeg rekker såpass, sier han © ostlendingen.no
Gradestokken hviler på pluss minus null. Himmelen er blå og skyfri, bakkene i Trysilfjellet hvite av snø. Halvardsson, som på folkemunne ikke kalles annet enn Bosse, smatter fornøyd i seg gulasjen han har fått servert av Klas på Sindrestua. Han er blid nå, Trysilfjellets svenske høvding.

– Perfekt. Rett og slett perfekt. Etter to dårlige forsesonger fortjente vi en mer normal start på sesongen. Men at det skulle bli så bra – nei, det kunne vi ikke forvente, sier han.

Da Fjellekspressen, Trysilfjellets ekspressheis fra Turistsenteret opp mot toppen av fjellet, startet klokka ni lørdag morgen, var sjølsagt Bosse på plass. Det sto noen ivrige sjeler foran han i køen, så sjefen over alle Trysilfjell-sjefer snek seg under sperrenettet.

– Det er stas å komme først i heisen. Så noen av folkene som sto fremst i køen ble sjølsagt ikke så fornøyde da jeg dukket opp foran dem. Derfor måtte jeg pent slippe de forbi meg. Jeg tror jeg endte opp i tredje eller fjerde vogn, humrer han.

Ifjor var det rett i underkant av 400 personer som besøkte Trysilfjellet åpningshelga. I år var det om lag dobbelt så mange.

– Været er perfekt og føret bra. Da får skientusiastene er god opplevelse. Det er positivt for oss.

Bosse gjentar den gamle teorien om at de store menneskemengdene først dukker opp den tredje helga, uavhengig av hvor tidlig du klarer å åpne. Det betyr at tryslingene kan forvente større press på veger og i butikker allerede fra 18.-19. november.

– Hvor mye betyr en slik start rent økonomisk?

– Tja, i fjor fikk vi slite med en dårlig sesongstart gjennom hele sesongen. Nå er vi i hvert fall på høyden økonomisk fra dag én. At vi kommer i gang såpass tidlig kjennes alltid godt.

Høye forventninger
Suppetallerkenen er tom. Der brødbiten lå er det kun smuler igjen. Trysils mest populære svenske vil ut på skiene igjen.

– Skiproduktet er voldsomt utviklet før denne sesongen. Den nye ekspressheisen i Fageråsen åpner kanskje første helga i desember, og den gir oss en ny dimensjon. Dessuten er både ski- og sklitraseer blitt enda bedre.
Barneområdene på begge sider av fjellet har fått et løft. Nye restauranter åpner dørene både i nord og sør. Særlig Peppes Pizzas inntreden i Velkomstsenteret vil bety mye, tror Bosse.

– Svensker og dansker kjenner ikke Peppes. Men for nordmenn blir dette en "höydare".

– Kan du love en ny stor sesong for Trysil og Trysilfjellet?

– Vi har høye mål, for å si det slik. Det er kommet til mange nye senger her de siste par åra, og før eller senere må disse fylles. Ifjor økte vi litt, men ikke nok. Med den åpninga vi har nå er i hvert fall ikke sjansene for en kanonsesong blitt noe dårligere, sier en mett, men likevel sulten Bo Halvardsson.

Kilde: ostlendingen.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag