NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Vil tilby topp inneklima til fjells

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 01.10.2008

Beitostølen Resort vil gjøre boenhetene sine enda bedre for gjester med allergi og luftveisplager. Satsingen inngår i et samarbeid med Norges astma- og allergiforbund

Den 14. og 15. oktober arrangerer Norges Astma- og allergiforbund (NAAF) en stor inneklimakonferanse på Beitostølen. Meningen er at dette fra nå av skal bli et årlig høstarrangement.

– Kontakten med NAAF om disse planene har lært oss masse om hvordan vi kan skape et mest mulig helsevennlig og godt inneklima i boenhetene våre, sier direktør Atle Hovi i Beitostølen Resort.

NAAF har sammen med ledelsen for Beitostølen Resort foretatt en gjennomgang med sikte på å foreslå tiltak som styrker inneklimaet. Tiltakene iverksettes fortløpende.

– Da vi startet prosjektet var vi akkurat i ferd med å bestille heldekkende tepper til konferansehallen vår. Dette snudde vi om på etter klar anbefaling fra NAAF, som mente vi måtte velge tregulv for å få besøk av allergikere, sier Atle Hovi.

Tilrettelegging for gjester med astma og allergi kan blant annet dreie seg om materialvalg, ventilasjon, temperatur og renholdsrutiner.

– Som et resultat av samarbeidet med NAAF har vi nå også satt opp pollenfrie uker i mai, slik at allergikere kan nyte frisk fjelluft i en periode da det ofte er vanskelig for dem å være i lavlandet, sier Atle Hovi.

Til høstens konferanse om inneklima kommer representanter for byggebransjen, offentlige etater, bedrifter med ansvar for drift og forvaltning av bygg samt en rekke organisasjoner og yrkesgrupper tilknyttet byggfag.

Inneklima og luftforurensning antas å være to viktige årsaker til den voldsomme økningen i forekomsten av astma, allergi og eksem. Siden 1950-tallet er antall nordmenn som er berørt av disse problemene mangedoblet, og omfatter nå trolig om lag 1,4 millioner mennesker.

Beitostølen Resort har de senere årene jobbet bevisst og langsiktig for å utvikle seg som helårs reisemål for folk som vil feriere til fjells. Hovedgrepet har vært å kombinere servicekvalitet med utvikling av stadig nye aktivitetstilbud.

Beitostølen representerer nå drøyt 90 prosent av det samlede antall årlige turistovernattinger i hele Øystre Slidre kommune

kilde: boarding.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag