NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Mastene i Aronsløypa er på plass

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 05.09.2008

Fundamenter og master er på plass i Aronsløypa. – Byggingen av den topp moderne stolheisen er i rute, sier styreformann i Drammen Skisenter, Stein Strand.

Trykk for større bilde
Store dimensjoner når kapasiteten skal utvides og den gamle stolheisen skal pensjoneres. © dt.no
Byggingen av ny heis i Drammen Skisenter er i rute. Om to måneder kan skiglade drammensere glede seg over et splitter nytt, og topp moderne heisanlegg i Aronsløypa.

- Vi er i veldig godt i rute. Fundamentene er ferdigstøpt, noen master er reist og i dag har det kommet italienere hit for å montere drivstasjonene. Mye er prefabrikkert og ligger oppover i bakken, dette skal nå reises med kraner. Det kommer til å skje veldig mye fremover, og det vil etter hvert begynne å ruve opp i været. Vi skal være ferdige til 1. november, sier styreformann i Drammen Skisenter, Stein Strand.

Moderne heis uten stopp
Drammen Skisenters gamle heis var over 40 år, og en ny heis har vært etterlengtet.

- Vi gleder oss veldig til å kunne tilby våre kunder en moderne fireseters ekspressheis, og selv gleder vi oss til å serve, drifte og kjøre en slik heis, og slippe å være engstelige for at heisen skal stoppe, sier han.Ble valgt bort
Både ansatte og investorer er spente på fremtiden. Anlegget trenger en økning i antall besøkende, noe de tror de vil få.

- Den gamle og trege heisen gjorde at mange valgte andre skisenter fremfor Drammen skisenter. Den nye heisen har tredoblet kapasitet, og du kommer til toppen på litt over fire minutter, mot 12 til 13 minutter tidligere. Nå kan de besøkende stå på ski i stedet for å stå i kø, sier en svært fornøyd styreformann.

Satser på helårsaktiviteter
Vintersesongen er kort, og derfor er nytenkning avgjørende.

- Når det investeres for 25 millioner kroner er man nødt til å tenke helårsaktiviteter. Sykkel skal vi igjen ta tak i for fullt, samtidig som at vi ser på andre muligheter for sommeraktiviteter. Vi følger med på hva som skjer i Mellom Europa hvor de jobber mye med dette, og dette skal vi få til her i Drammen også, sier han.

Oppgradering på flere områder
Svært mange kjører rett forbi Drammen Skisenter, i retning Kongsberg og Norefjell for å stå på ski. Dette skal det bli en slutt på nå.

- Vi kommer til å markedsføre oss i Oslo, Vestfold og i Eiker-bygdene. Vi skal investere i et nytt og moderne billettsystem, en ny moderne tråkkemaskin, syv nye snøkanoner og en rask og komfortabel heis, med behagelig på- og avstigning. Det blir flere parkeringsplasser, og vi har utvidet løypene. Det skal bli plass til alle, og forhåpentligvis ikke kø noen steder, sier Strand.

- Er det mange som spør hvordan byggingen går?

- Alle lurer på hvordan det går, og vi merker at folk gleder seg. De som ikke har pleid å dra hit, gir uttrykk for at de vil komme hit nå, sier Strand som håper på en kald og lang vinter.

kilde: dt.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag