NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Gled deg til Vinterferien!

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 31.01.2008

I Hafjell ligger alt til rette for den store familieferien, vi har komfortable heiser som gir deg et pust i bakken og hvor familien kan diskutere dagens opplevelser og utveksle erfaringer. Gondolen er et selvfølgelig midtpunkt når familien skal på tur.

Trykk for større bilde
© hafjell.no
Enten du skal stå på ski for første gang, gå langrenn, kjøre svarte bakker eller utfordre deg selv i Hafjell Parken, så starter dagen her.

På overnattingssiden har Hafjell et av de beste tilbudene når det gjelder ski inn/ut til alpinbakkene. Velg blant familieleiligheter for 4 eller gå sammen flere og prøv en av de mange hyttene/leilighetene for 6 – 12 personer.

Dessuten er solstrålene så smått begynt å varme og dagslyset muliggjør en tur på langrennsski etter en dag i bakken. Hafjell er et familiefjell ettersom man har attraktive muligheter uansett hvilken skidisiplin som foretrekkes. De minste finner terreng og muligheter rundt Familiebakken, i Barneland og ved Gaiaheisen. Familiebakken byr på mer areal ettersom den er utvidet nordover med ny heis og skileik elementer. Prøv også den nye Buåsløypa som er perfekt for nybegynnere!

Hafjell Parken er en av Norges beste i sitt slag og er favorittområdet for de mellom 10 og 16. Dette er tumleplassen for de kule gutta og jentene som søker luft under skia og som railer og jibber seg nedover parken. I Hafjell er det enkelt å få med ungdommen på hyttetur ettersom de har sin egen møteplass og aktiviteter som appellerer. Hafjell har også mange skogsløyper som snor seg nedover, og flere av disse følger sommerens sykkeltrasseer.

For de eldste i familien er det gjerne klassisk alpint eller langrenn som gjelder. Med utgangspunkt fra Mosetertoppen har man direkte adgang til begge deler, og enten man har vært i Barneland, terrengparken, i slalåmløypene eller på langrennstur, kan man enkelt møtes til lunsj i et av anleggets spisesteder.

Skal man virkelig toppe dagen og legge et godt grunnlag for neste, anbefaler vi en tur innom Skifysene ved Skitorget. De gir velvære til ømme muskler og gjør at kvelden kan nytes foran hyttepeisen med familie og gode historier fra ulike skiarenaer.

Av andre aktiviteter kan vi nevne;
Vintermoro i Lilleputthammer, Kjelkekjøring med heis, Bobrafting, Hunderfossen Vinterpark, Familieafterski, Snøscooterkjøring for barn, Snowboard Intro, RompeRace, Skøytebane i Lilleputthammer, Jorekstad Fritidsbad, Lekeland, Lazerland, Bowling, Kino, Kjøpesenter, Gågate.

Vinterferien gir GODE OPPLEVELSER SAMMEN – og i år ønsker vi velkommen til et særdeles snørikt Hafjell!

Kilde: www.hafjell.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag