NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Velg religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Medlemmer

 

- Bli medlem
- Glemt passord?
Brukernavn:

Passord:

Husk meg

 
 

  Generelt

 

- Gå til startsiden
- Om tråkkemaskin.no

 
 

  TråkkeNytt

 

- Omtaler
- Siste 15 artikler
- Artikkelarkiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  TråkkeGalleri

 

- Søk
- Topp 100
- Siste 100 Norge (0)
- Siste 100 Verden (0)
- Screeners Choice
- Kommentarer (0)

 
 

  TråkkeForum (0)

 
 

  TråkkeMarkedet

Gjør klart til snøbrettfest

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 05.02.2012

Snøbrettverdenens superstjerner kommer til Oslo 10. februar. Arrangørene håper på 25.000 solgte billetter, men så langt har publikum bare kjøpt 3350.

Fredag 10. februar går Snowboard-VM 2012 av stabelen. Superstjerner fra hele verden kommer til Oslo for å konkurrere og vise frem halsbrekkende triks i flere ulike snøbrettgrener.

I helgen var arrangørene i full sving med å klargjøre bakken og utforme de mange forskjellige hoppene. Totalt 25.000 billetter er lagt ut for salg. Salgstallene mandag formiddag viste imidlertid at det så langt bare er blitt solgt 3350 billetter - ti dager før VM-festen begynner.

Kommunikasjonsansvarlig Nina Horn Hynne sier at de har erfaring fra tidligere snowboardarrangementer med at mange kjøper billetter på selve konkurransedagen, og at de av den grunn er fornøyd med salget.

- På Arctic Challenge ble 90 prosent av alle billettene solgt i døren. Det er derfor et spenningsmoment hvor mange som kommer, men vi tror det kommer mange, sier hun.

Stor TV-interesse
Under ski-VM i fjor ble totalt 270 000 billetter revet bort, og snowboard-VM havner dermed i en helt annen liga hvis man sammenligner med fjorårets VM-suksess.

Interessen for snøbrett er imidlertid stor internasjonalt. I forrige uke var TV-sendingene solgt til 101 land, med forventninger om at flere ville land vil komme til å kjøpe.

- Vi vet ikke akkurat hvor mange som kommer til å se på. Men det er en global interesse, og det kommer til å være en god dekning av dette. Det er mange sportskanaler over hele verden som kommer til å vise det, sier VM-sjef Henning Andersen.

Han forteller også at de forventer mange unge tilskuere, som gjerne følger med på Internett hvis de ikke kan være til stede i bakken.

- Ethvert snowboardarrangement har en global appell, mens langrenn i større grad er et rent nordisk, sentraleuropeisk fenomen. Snowboard stammer ikke fra skisporten, men fra brettkulturen, som er kjempestor over hele verden. Våre slektninger er surfing og skateboard, sier Andersen.

Storskjerm i Spikersuppa
Det vil også være mulig å følge konkurransen fra Snowboard-VMs base i Spikersuppa. Her vil det være storskjerm som viser arrangementene live, i tillegg til en rekke andre aktiviteter.

- Der blir det yrende liv hver dag og hver kveld. Det er et grep vi har gjort for å få snowboard-VM tettere på byen. Terskelen for å komme dit vil være lavere for dem som kanskje aldri har stått på snowboard eller har vært på et snowboardarrangement før, sier Andersen.

- I hele Spikersuppa-området vil det være aktiviteter, stands og lek og moro i snøen som vil prege bybildet, sier han.

Superstjerner
Blant stjernene som dukker opp i konkurransen er canadieren Mark McMorris og belgieren Seppe Smits. I alt er 21 nordmenn kvalifisert, med Mikkel Bang som den eneste fra Oslo.

Informasjonssjef Trude Alnæs i Norges Snowboardforbund har troen på flere av de norske utøverne:

- Torstein Horgmo er en klar favoritt, men flere av de norske kjørerne har kjørt utrolig bra i det siste. Gjermund Bråten, Ulrik Badertscher, Ståle Sandbech og Torgeir Bergrem er kjørere som kan gjøre det veldig bra.

Kilde: www.aftenposten.no

Bildegalleriet har 23084 bilder!
0 lagt inn i dag - 0 den siste uken

Velkommen til Tråkkemaskin.no! På denne siden finner du den største oversikten over bransjenytt, det største bildegalleriet, den ferskeste diskusjonen og mye seriøs fakta!

 

Siste 5 forum

Opplæringsdokument (2 svar)

Opplæringsdokument (0 svar)

Type Hydraulik olje (2 svar)

deler til kassbohrer (1 svar)

Sikksakk kjøring (19 svar)

Alle diskusjoner

 

Siste 20 Screeners Choice

 

Siste screenede bilde

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag