NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Pick religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Members

 

- Become a member
- Forgotten your passord?
Username:

Password:

Memorize

 
 

  Site

 

- Startpage
- About

 
 

  News

 

- Reviews
- Last 15 articles
- News archive

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Photo gallery

 

- Search
- Top 100
- Last 100 World (0)
- Screeners Choice
- Comments (0)

 
 

  Forum (0)

 
 

  Used-market

Vierli SWAG Terrengpark bygges på rekordtid

Lagt til av: Espen Børresen | publisert: 22.10.2010

De tre siste sesongene har Vierli vært først i landet med åpning av terrengparken. Slik blir det også denne sesongen. Lørdag den 30. oktober skal parken stå klar med et fullverdig tilbud til parkfolket.

Trykk for større bilde
©
Stabil kulde, riktig trykk og luftfuktighet har stor betydning for resultatet.
Vi kan love Rail-linje og flere hopp, samt egen Kids / junior linje, sier teknisk ansvarlig Helge Jenssen.
Går det som vi håper, er ganske sikkert mye av parken satt opp til denne helgen. Alt avhenger selvfølgelig av hvordan prognoser på vær og vind slår til.

Store investeringer i forming av terrenget på sommeren, gjør at parken er nesten ferdig formet før snøen kommer. Erlend Larsen, eier av VIERLI, har etter hvert fått god erfaring med dette. Hele hemmeligheten vil han ikke røpe, men erfaring og med et solid team rundt seg, kan han love en tidlig superpark.

TAC kvalik
Allerede 19. - 21.november skal parken være vertskap for en av de største snøbrettkonkurransene i landet denne sesongen. Kvalifisering til årets: OAKLEY ARCIC CHALLENGE, blir en 3 stjerners TTR konkurranse. Arrangør er SWAG og NORGES SNOWBOARDFORBUND.
Dette er den eneste muligheten, utenom direkteuttak, til å kvalifisere seg for deltagelse i det prestisjefylte TAC i Oslo 14. - 19. februar. Her skal 30 menn og 16 kvinner gjøre opp om 100.000 USD i premiepenger.
VIERLI SWAG TERRENGPARK kan bli nøkkelen til å bli ekstra TAC kjører.

Parkfeberen herjer
Tidlig park er svært attraktivt for trening til konkurranser, både for JIBB og SNOWBOARD utøvere. Flere treningssamlinger er allerede booket, og flere vil komme i takt med utviklingen av parken. De siste sesongene har antall passeringer i anlegget økt med 50t seg hvert år, med et besøkstall på nærmere 300.000 passeringer sist vinter.

Parken lever
VIERLI SWAG TERRENGPARK er levende i den forstand at den endrer seg utover sesongen. Grunnlinjene er der, men hopp og Rails bygges jevnlig om, eller flyttes. Ofte skjer dette i samarbeide med brukerne etter ønske. Og i år har vi fått hjelp av en av de som anses for å være en av de beste i prepping av linjer/hopp, Mr. Emil Fossheim.

Park for alle
Terrengparken er til bruk for alle. Det er tilbud både til KIDS, hobbykjørere, familie og til topp internasjonale kjørere. En av landets største BIG AIR BAG er strategisk plassert midt i bakken. Her kan far vise sine gamle hopp- kunster, junior kan vise sine nye. Etablerte kjørere kan trene inn nye triks, alle uten å risikere liv og helse.

Vi stopper ikke her
Vi tar mål av oss til å være en av de beste parkene her i landet, sier markeds- og utviklingssjef Terje Skaug. Tilbudet utvides hele tiden, og ambisjoner om store konkurranser både på ski og snøbrett, er hele tida til stede. Flere spennende prosjekter er på gang, og nasjonale mesterskap er innen rekkevidde. For oss er KVALITET et nøkkelord, sier han stolt.

Kilde: www.skiinfo.no

Gallery has 23084 photos!
0 added today - 0 added last week

Welcome to snow-groomer.net! On this webpage you will find the biggest picturegallery, the newest discussions and a lot of serious facts! The english version is brand new, and expected to grow quickly!

 

Last 5 discussions

Opplæringsdokument (2 answers)

Opplæringsdokument (0 answers)

Type Hydraulik olje (2 answers)

deler til kassbohrer (1 answers)

Sikksakk kjøring (19 answers)

All discussions

 

Last 20 Screeners Choice

 

Last screened photo

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag