NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Pick religion
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Members

 

- Become a member
- Forgotten your passord?
Username:

Password:

Memorize

 
 

  Site

 

- Startpage
- About

 
 

  News

 

- Reviews
- Last 15 articles
- News archive

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Photo gallery

 

- Search
- Top 100
- Last 100 World (0)
- Screeners Choice
- Comments (0)

 
 

  Forum (0)

 
 

  Used-market

Trysilfjellet - Skal drive Restauranthuset

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 07.10.2006

Restauranthuset i Fageråsen skal bli bedre på innhold, men det ytre blir stort sett det samme. Ialle fall denne vinteren.

Trysilfjellet Alpin AS kjøpte i forrige uke Restauranthuset i Fageråsen av Jan Erik Rørviks Viking Gruppen AS for om lag 18 millioner kroner.

Vil merke forskjell
Igår kunngjorde Trysilfjell-sjef Bo Halvardsson at de har satt bort driften av lokalene til svenske Mats Nordström.

– Gjesten kommer til å merke stor forskjell. Det blir ny meny både i Fjellgrillen og Puben Sankt Olav. Vi kjører i gang afterski og skal utnytte lokalene best mulig, sier Nordström, som tidligere har vært administrerende direktør for det svenske alpinanlegget Branäs og engasjert i driften av Trysilfjell Apartment Hotell.

Hvordan lokale skal utvikles er ennå ikke bestemt, opplyser Halvardsson. Iog med at sesongen nærmer seg er det ikke tid til de store oppgraderingene i høst.

– Vi kommer til å gjøre noe, hvordan det blir og når skal vi diskutere. Kanskje det skjer neste sommer eller året etter. Vi får se, sier han, men innrømmer at han ønsker seg noe à la vertshuset i Tandådalen i Sälen.

Søker variasjon
– Der serveres det frokost og lunsj, det er afterski for hele familien, restaurant og bar om kvelden. Et liknende sted ville vært perfekt her i familievennlige Fageråsen, mener han.

Restaurantlokalene i alpinanlegget eies stort sett av Trysilfjellet Alpin AS. Driften er satt bort til andre, men alle er forpliktet til å følge ønskene til Trysilfjellet.

– Vi bruker Quality Support for å få et best mulig og variert serveringstilbud i alpinanlegget. Det betyr at når Skihytta serverer suppegjøk så skal de være alene om det. Det er slik vi jobber, sier Halvardsson til Østlendingen.

Kilde: Ola Matsson, Østlendingen / ostlendingen.no

Gallery has 23086 photos!
0 added today - 0 added last week

Welcome to snow-groomer.net! On this webpage you will find the biggest picturegallery, the newest discussions and a lot of serious facts! The english version is brand new, and expected to grow quickly!

 

Last 5 discussions

Opplæringsdokument (2 answers)

Opplæringsdokument (0 answers)

Type Hydraulik olje (2 answers)

deler til kassbohrer (1 answers)

Sikksakk kjøring (19 answers)

All discussions

 

Last 20 Screeners Choice

 

Last screened photo

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag