NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Banner wechselen
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Mitglieder

 

- Useraccount erstellen
- Passwort vergessen?
Username:

Passwort:

Bei jedem Besuch automatisch einloggen

 
 

  Seite

 

- Startseite
- Über uns

 
 

  News

 

- Besuchte Gebiete
- Letzte 15 Artikel
- Archiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Bildergalerie

 

- Suche
- Top 100
- Letzte 100 Deutschland (0)
- Letzte 100 Welt (0)
- Screeners Choice
- Kommentare (0)

 
 

  Diskussionen (0)

 
 

  Gebraucht-Markt

Superinvestor snuser på Røldal Skisenter

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 13.03.2007

Stavangerinvestor Tore Lie (42) vurderer oppkjøp av Røldal Skisenter. Det er snøen som lokker milliardærene

Fra før er den styrtrike forretningsmannen fra Stavanger i gang med et leilighetsprosjekt i Røldal og har fått smake litt på den store interessen det er for fritidseiendom i dette området. Nå er han i dialog med eierene av skisenteret om kjøp eller samarbeid.

– Det stemmer at vi har hatt samtaler med Røldal Skisenter, men hva som kommer ut av denne kontakten, er for tidlig å si, uttaler 42-åringen til Haugesunds Avis.

– Alt er til salgs om prisen er god nok, kommenterer Oddvar Bratteteig (30), daglig leder og medeier i Røldal Skisenter AS.

Han bekrefter at han er i dialog med stavangerinvestoren, men om dette ender opp med salg, samarbeid eller en annen løsning, vet han ikke i dag. Han ser for seg en avklaring i løpet av kort tid. Uansett utfall vil Bratteteig fortsette som daglig leder for det populære skianlegget.

– Utviklinga av anlegget skal gå fort framover uavhengig av hva som skjer på eiersiden, loverr Bratteteig.

Nyrik
Tore Lie har i løpet av få år bygd seg opp som en av landets største investorar innen eiendom. I fjor tjente han over 300 millioner og er nå god for over en milliard. I Haugesund deltar han i leilighetsprosjektet Karmsund Brygge, sammen med John Gilbert Helgeland, og han har investert i hytteutbygging i Sauda.

I Røldal har Lie gjennom hovudselskapet sitt, Otium AS, lagt ut for salg et leilighetsprosjekt med ca 120 enheter. Mesteparten av de 40 første leilighetene gikk unna på fem dager, og nå er neste byggetrinn også lagt ut i markedet.

– Hvorfor Røldal framfor Sirdal når du skal investere i denne nisjen?

– Først og fremst fordi det her er trygt og rikelig med snø hele sesongen. I tillegg er ikke utbyggingen så kraftig og tomteprisene så høye som andre steder. Røldal er spennende på flere måter, men ingenting vokser inn i himmelen, svarer Lie.

Tre nye heiser
Økende trafikk og enorm planlegging og utbygging av hytter og leiligheter i området fra Seljestad og østover gjør at Røldal Skisenter går i gang med store utbyggingsplaner og vil investere for mellom 60 og 70 millioner i blant annet nye heiser. Den nye ekspressheisen til 40 millionar kroner som skulle ha byggestart i 2007, er utsatt i et år fordi reguleringsplanen må endres. Men til sommeren vil – om alt går etter planen – skitrekkene få økt kapasiteten med 62 prosent.

– Jeg har nå søkt Odda kommune om å bygge tre nye skitrekk; for å erstatte de to eldste og et nytt på 1.300 meter med dobbel kapasitet. Så snart sesongen er over og kommunen sier ja, går vi i gang.

Vi opplever en kolossal interesse for anlegget, og med den store utbyggingen innen fritidsmarkedet vi nå ser, vil presset bare øke, sier Oddvar Bratteteig.

Kilde: haugesunds-avis.no

Galerie hat 23084 bilder!
0 heute hinzugefügt - 0 letzte Woche hinzugefügt

Willkommen auf snow-goomer.net! Auf dieser Website findest du die größte Bildergalerie, neuesten Diskussionen und viele viele Daten. Die deutsche Version ist neu und wird laufend erweitert!

 

Letzten 5 Diskussionen

Opplæringsdokument (2 antworten)

Opplæringsdokument (0 antworten)

Type Hydraulik olje (2 antworten)

deler til kassbohrer (1 antworten)

Sikksakk kjøring (19 antworten)

Alle Diskussionen

 

Letzten 20 Screeners Choice

 

Neuestes Bild

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag