NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Veljið svæði
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Félagar

 

- Gerast félagi
- Gleymt lykilorð?
Notandanafn:

Lykilorð:

Muna

 
 

  Almennt

 

- Upphafssíða
- Um vefinn

 
 

  Fréttir

 

- Umsagnir
- Síðustu 15 greinar
- Greinasafn

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Myndasafn

 

- Leit
- Topp 100
- Síðustu 100 Island (0)
- Síðustu 100 alls staðar að (0)
- Uppáhald umsjónarmanns
- Ummæli (0)

 
 

  Umræður (0)

 
 

  Markaður með notað

Peppes på plass i Trysil

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 08.12.2006

Vegard Sjåstad (25) drev to Peppes- restauranter i Ålesund. Da han fikk muligheten til å starte for seg sjøl i Trysil, slo han til straks.

Trykk for større bilde
Peppes har åpnet dørene i Trysilfjellet! © ostlendingen.no
– Jeg angrer ikke. Trysil er et flott sted, sier han.

Fredag åpner Peppes pizza i Velkomstsenteret i Trysilfjellet. De siste ukene har Sjåstad og hans kolleger brukt dager og netter på å få restauranten ferdig.
Resultatet er blitt et moderne og lett gjenkjennelig spisested.

– Jeg hadde aldri vært i Trysil tidligere, men hadde hørt mye positivt om stedet fra venner. Inntrykket mitt så langt er svært godt. Tryslingene virker også oppriktig interessert i pizzasatsingen vår. Jeg håper det gir seg utslag i mange spisegjester, smiler han.

18 ansatte
Det er mange år siden lokalbefolkningen først lurte på når det skulle dukke opp en Peppes- eller McDonald's-restaurant i Trysil. Nå er den altså kommet.

– Allerede fra første år satser vi på å holde åpent året rundt. Jeg skjønner at trafikken vil bli en del lavere om sommeren, men setter min lit til at tryslingene synes vi er verdt å besøke igjen og igjen. I vinter vil han ha 18 ansatte i restauranten. Mange av disse er unge tryslinger.

– Ved å ha helårsåpent sørger vi samtidig for helårs arbeidsplasser. Jeg har inntrykk av at det er ønsket i Trysil. At vi har ansatt mange tryslinger, synes jeg er helt naturlig.

Har smakt konkurrenten
Sjåstad skryter av samarbeidet med Trysilfjellet Alpin. Kanskje ikke rart. De har tross alt investert mye for at Peppes skulle komme til Trysil.

– Vi har et sterkt merkenavn. Derfor forventer jeg bra trafikk allerede i vinter.

Nei, jeg har ikke budsjettert med underskudd. Han er den eneste som driver en typisk pizzarestaurant i fjellet. Men nede i Innbygda sentrum finnes en konkurrent. Joffes pizza er nok et vel så sterkt merkenavn for tryslingene som Peppes...

– Jeg har snakket med Joffe. Han var trivelig, han.

– Har du smakt pizzaen hans?

– Det har jeg gjort. Den var god. Men vår er enda bedre! smiler Vegard Sjåstad.

Kilde: ostlendingen.no

Myndasafn telur 23086 myndir!
0 bætt við í dag - 0 bætt við síðustu vikuna

Velkomin(n) á Tråkkemaskin.no! Á þessu vefsetri finnur þú stærsta myndasafnið, nýjustu umræður og heilmikið af staðreyndum!

 

Síðustu 5 umræður

Opplæringsdokument (2 svör)

Opplæringsdokument (0 svör)

Type Hydraulik olje (2 svör)

deler til kassbohrer (1 svör)

Sikksakk kjøring (19 svör)

Allar umræður

 

Síðustu 20 uppáhalds

 

Nýjasta mynd

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag