NO
EN
DE
IT
FR
ISL
Banner wechselen
600 Polar W
Kandahar
300 Polar
Everest
GT-450
LH 500
Leitwolf

 

  Mitglieder

 

- Useraccount erstellen
- Passwort vergessen?
Username:

Passwort:

Bei jedem Besuch automatisch einloggen

 
 

  Seite

 

- Startseite
- Über uns

 
 

  News

 

- Besuchte Gebiete
- Letzte 15 Artikel
- Archiv

 
 

  TråkkeMap

 
 

  Bildergalerie

 

- Suche
- Top 100
- Letzte 100 Deutschland (0)
- Letzte 100 Welt (0)
- Screeners Choice
- Kommentare (0)

 
 

  Diskussionen (0)

 
 

  Gebraucht-Markt

Peppes på plass i Trysil

Lagt til av: Ole Kristoffer Hole Olsen | publisert: 08.12.2006

Vegard Sjåstad (25) drev to Peppes- restauranter i Ålesund. Da han fikk muligheten til å starte for seg sjøl i Trysil, slo han til straks.

Trykk for større bilde
Peppes har åpnet dørene i Trysilfjellet! © ostlendingen.no
– Jeg angrer ikke. Trysil er et flott sted, sier han.

Fredag åpner Peppes pizza i Velkomstsenteret i Trysilfjellet. De siste ukene har Sjåstad og hans kolleger brukt dager og netter på å få restauranten ferdig.
Resultatet er blitt et moderne og lett gjenkjennelig spisested.

– Jeg hadde aldri vært i Trysil tidligere, men hadde hørt mye positivt om stedet fra venner. Inntrykket mitt så langt er svært godt. Tryslingene virker også oppriktig interessert i pizzasatsingen vår. Jeg håper det gir seg utslag i mange spisegjester, smiler han.

18 ansatte
Det er mange år siden lokalbefolkningen først lurte på når det skulle dukke opp en Peppes- eller McDonald's-restaurant i Trysil. Nå er den altså kommet.

– Allerede fra første år satser vi på å holde åpent året rundt. Jeg skjønner at trafikken vil bli en del lavere om sommeren, men setter min lit til at tryslingene synes vi er verdt å besøke igjen og igjen. I vinter vil han ha 18 ansatte i restauranten. Mange av disse er unge tryslinger.

– Ved å ha helårsåpent sørger vi samtidig for helårs arbeidsplasser. Jeg har inntrykk av at det er ønsket i Trysil. At vi har ansatt mange tryslinger, synes jeg er helt naturlig.

Har smakt konkurrenten
Sjåstad skryter av samarbeidet med Trysilfjellet Alpin. Kanskje ikke rart. De har tross alt investert mye for at Peppes skulle komme til Trysil.

– Vi har et sterkt merkenavn. Derfor forventer jeg bra trafikk allerede i vinter.

Nei, jeg har ikke budsjettert med underskudd. Han er den eneste som driver en typisk pizzarestaurant i fjellet. Men nede i Innbygda sentrum finnes en konkurrent. Joffes pizza er nok et vel så sterkt merkenavn for tryslingene som Peppes...

– Jeg har snakket med Joffe. Han var trivelig, han.

– Har du smakt pizzaen hans?

– Det har jeg gjort. Den var god. Men vår er enda bedre! smiler Vegard Sjåstad.

Kilde: ostlendingen.no

Galerie hat 23086 bilder!
0 heute hinzugefügt - 0 letzte Woche hinzugefügt

Willkommen auf snow-goomer.net! Auf dieser Website findest du die größte Bildergalerie, neuesten Diskussionen und viele viele Daten. Die deutsche Version ist neu und wird laufend erweitert!

 

Letzten 5 Diskussionen

Opplæringsdokument (2 antworten)

Opplæringsdokument (0 antworten)

Type Hydraulik olje (2 antworten)

deler til kassbohrer (1 antworten)

Sikksakk kjøring (19 antworten)

Alle Diskussionen

 

Letzten 20 Screeners Choice

 

Neuestes Bild

 

Hole Olsen Aktiv - Copyright 2006-2016 (All rights reserved)

All information on this page (including pictures) belongs to the author, and commersial
use of the information is not under any circumstances allowed without the owners acceptance.
For private purposes information can be used, but we strongly demand you in any case to refer to trakkemaskin.no.

informasjons lag